• 瀏覽: 132,237
  • 回覆: 1,223
  • 追帖: 274
引用:
原帖由 muihin 於 2020-9-18 11:46 PM 發表

3哥在俄羅斯同中國開完會... 之後, 眼見佢地好似無咩退兵表示... 忽發奇想.... 其實背後會唔會是同阿爺夾埋做場戲... 互相叫嚷,打咀炮...搵位後退又唔會樣衰....  本身環境, 阿爺都唔需要沖, 3哥繼續唔走, 大自然都可以收左佢皮... ...
拖得一日得一日,老尾方面,十九病毒同黑人反抗動運動,慢慢將老尾陰乾,而且可以睇吓佢老尾點出羞。
呀三就一個十九已經收佢皮,仲有大雪收佢軍隊皮,到時又睇吓滴滴仔點收科。打爆呀三好易,難在有極大量帶病毒難民,四處逃竄,唔知點善後。

大中華復興!
引用:
原帖由 風天小畜 於 2020-9-18 11:40 PM 發表

阿爺第一個下手既好可能唔係小本,阿三和灣灣,而係老美

上星期美股連大跌3日,財金版有C兄話巿傳中國沽緊美債,不過9月份的數要等11月才公布,

但如真,巿場內部巳一早知

老美仆,其他3個自然縮 ...
老美依幾日風景線升級,開始玩爆炸
忍唔忍佢好??

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 max3306kin 於 2020-9-18 09:07 PM 發表

師姐,美腿,關唔關舊野事?
唔識答你,目前搞掂個身上嘅水泡,下一步試完話你知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hanE 於 2020-9-18 11:49 PM 發表

要去中環總行,唔好唸分行嘞!係買趁手嘞!
打電話問總行有冇貨,問親都話冇!!!

引用:
原帖由 73662710 於 2020-9-19 12:41 AM 發表

唔好問, 直接去! 個個問我我都係咁答!

附件

QQ截图20200919005114.png(17.7 KB)

2020-9-19 12:52 AM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2020-9-18 11:57 PM 發表

拖得一日得一日,老尾方面,十九病毒同黑人反抗動運動,慢慢將老尾陰乾,而且可以睇吓佢老尾點出羞。
呀三就一個十九已經收佢皮,仲有大雪收佢軍隊皮,到時又睇吓滴滴仔點收科。打爆呀三好易,難在有極大量帶病毒難民,四處逃竄,唔知點善後。 ...
美國都講緊同台灣建交 再唔打好難同國民交代

回覆 引用 TOP

講到一中一台 底線踩到盡!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 73662710 於 2020-9-19 12:41 AM 發表

唔好話打電話問,我去到總行地庫問樓上有無,佢都答我唔知。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]