• 瀏覽: 805
  • 回覆: 12
.................

其實你唔出聲係冇人知道你無知的

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-7-26 04:07 PM 發表

你該吃藥了

Citi bank 從來都係租office, 老尾Citi 幾年前都入棟商廈自用啦,行為是最盛實的,呀樓主系咪由平衡左時空的專家。

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-7-26 04:07 PM 發表
低能, 推霖個市, 美國自己仲大穫過大陸呀, 你都on9, 可以咁做就搞掂唔使你講啦, 叻仔, 同埋話推就推霖呀? 咁易比你整到?

引用:
原帖由 andy14011982 於 2020-7-27 07:30 AM 發表

低能, 推霖個市, 美國自己仲大穫過大陸呀, 你都on9, 可以咁做就搞掂唔使你講啦, 叻仔, 同埋話推就推霖呀? 咁易比你整到?
推霖香港股市同樓市,美國有咩大獲,反而有利,你大反應。。。者系香港樓市一定要死

你系美狗, 你覺得你主人會蠢過你?

有一個更好既方法, 美國徹底消失的話, 中國同香港一時間的確會幾麻煩既.

自殺啦.

你香港樓價跌倒零,都唔關大陸事

關事,內地資本馬上來入貨
引用:
原帖由 kangzhenkun 於 2020-7-27 11:47 AM 發表
你香港樓價跌倒零,都唔關大陸事

引用:
原帖由 Psxzero 於 2020-7-27 02:13 AM 發表
Citi bank 從來都係租office, 老尾Citi 幾年前都入棟商廈自用啦,行為是最盛實的,呀樓主系咪由平衡左時空的專家。
佢只係有現在美國總統的思維。

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2020-7-27 11:16 AM 發表
咪係, 樓主咁有料, 可以自焉畀普普做國務卿, 取代條肥野

超級大國要香港一個網民教路.....
究竟係老美真係白癡, 還是有白癡認為老美是白癡

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2020-7-27 11:16 AM 發表
點解D美9 會覺得人地會幫你令樓價大幅下跌。
樓主可以移民去利比亞,伊拉克等地。
美國已經幫你令到嗰啲樓好平架。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]