• 瀏覽: 923,543
  • 回覆: 7,482
  • 追帖: 225
+755
引用:
原帖由 太大星 於 2020-8-14 10:27 PM 發表

一般防煙門規格只頂到30分鐘防火,一小時算高了。
現在最少都是--/60/60(結構性/完整性/隔熱性),電房等有機會去到--/120/120,而地庫為四小時,市面上防火門最多做到2小時,因此雙重2小時等如四小時的

現在多數用歐盟BSEN1634-3-2004,BS476貴好多

引用:
原帖由 muihin 於 2020-8-14 10:17 PM 發表

你個價平, 遲1日就貴左2百.... 今日家人去買, 又是分左2次, 18680,18690
保命用的,不差多少,印一印唔止呢個價,各自睇餸食飯。

引用:
原帖由 田園茶水檔 於 2020-8-14 10:12 PM 發表
長知識,不過得一小時防火,好過冇啦… 再唔係要喺爆炸螺絲位度加番啲防火膠,夾萬面鋪張防火毯希望可以頂到2個鐘。
去旺角買支CP606

不然在外殼塗防火油

引用:
原帖由 paulaalan 於 2020-8-14 10:22 AM 發表

比住一張你睇下先
掛畫,最後衝刺喇喎......

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-8-14 08:54 PM 發表
商務部話數字人民幣將在大灣區推行
毒果又會話港幣消失,班黃蟲實會加速去唱美金.......

引用:
原帖由 cadeng 於 2020-8-14 09:13 PM 發表

very good
澳門一定有得玩,香港就......
你就想,好快全體公慕員都要出電子糧,唔信國幣既就扯喇......

引用:
原帖由 三級警司 於 2020-8-14 11:49 PM 發表

現在最少都是--/60/60(結構性/完整性/隔熱性),電房等有機會去到--/120/120,而地庫為四小時,市面上防火門最多做到2小時,因此雙重2小時等如四小時的
http://5b0988e595225.cdn.sohucs.com/images/20180910/f61178373b84457eadf936549902e10d.jpeg
現在多數用歐盟BSEN1634-3-2004, ...
多謝更新資料。

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2020-8-13 12:53 PM 發表

我所知嘅係37.429g

https://zh.wikipedia.org/wiki/金衡制

多謝 CP師兄,長知識了

引用:
原帖由 太大星 於 2020-8-14 06:36 PM 發表

如果斷一個月救濟金,會引起全國暴動,比上次BLM破壞力係十倍以上。
期待!全國大食懶,完了,完了!

引用:
原帖由 三級警司 於 2020-8-14 06:30 PM 發表

退無止景

都唔知Ford有咩好,在內地經驗開福特車品差
警......司......我老婆都係揸長安福特,佢鍾意個款,車仔細細車身夠高睇位容易,佢又揸得唔快,除咗比較食油之外其他都算可以。

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2020-8-14 04:17 PM 發表

追女追到飯都唔食
一胎小貓可以有幾個貓公

引用:
原帖由 三級警司 於 2020-8-23 12:38 AM 發表

一胎小貓可以有幾個貓公
我冇實際資料,估計應該係一半一半。

引用:
原帖由 神..六 於 2020-8-15 05:11 AM 發表

你就想,好快全體公慕員都要出電子糧,唔信國幣既就扯喇......
咁刺激

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]