• 瀏覽: 3,485
  • 回覆: 26
猿人勇正卜街政治微生學家推理微生學家,冇科又辦代表,現今好啦又要中央出手,唔該你收聲啦!猿人國勇你最叻就係用政治思維推理判斷來防疫情,毫無科學辨正,你最叻就見到什麼就用政治思維推理判斷幻想出完全不成羅輯的荒言,去武漢見人搞衛生就話乜話乜,唔通十幾日都唔搞衛生等你猿人國勇來檢查後才搞衛生?你係乜料呀猿人國勇,又冇料又辦鬼辦馬香港就係有你呢D推理政治微生物學家,香港才會有一波高過一波的疫情,好心你專業的啦防疫就專業防疫,搞買的什麼政治推理微生物學,真係羞恥還出來說乜說物,唔該猿人國勇快D收聲香港會更好。。。。。

兩億美國人,我預計只有特朗普同拜登有機會做下屆美國總統

引用:
原帖由 kit05hk 於 2020-7-7 06:48 PM 發表
他一早話左疫情不會七月完,又話社區會有隱形傳播。
鬼唔知亞媽係女人咩!只係預測到d常識,駛鬼搵佢做顧問咩!

我又預測下,世界疫情將會十年內平定,除非做不出疫苗

引用:
原帖由 kit05hk 於 2020-7-7 06:48 PM 發表
唔通佢一直係度控制散播......???

慳d啦,龍門仼佢搬,厚顏無恥

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-7-7 06:52 PM 發表
我都一早講咗美國疫情年尾都唔會完,到時你記得跳出嚟讚下我
柒朗普同佢班奴才一日在位,老尾疫情係無止境

引用:
大炮勇前幾日先催政府要4日內全民檢測,而加政府做了, 牠又話要視乎成本效益?
萁實牠想視乎牠們向歐美利益輸送嘅效益才真

引用:
烏雅口!

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-7-7 06:51 PM 發表
有170萬人感染未
如果用袁大炮的說法.
我估每三至四個醫生中有一個一定染病.
護士一樣.

都好恐怖!

我一早講咗阿媽係女人,師兄你唔讚下我?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]