• 瀏覽: 2,270
  • 回覆: 44
引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2020-6-29 09:49 PM 發表

冇人搞事,警察唔拉人都有糧出㗎喎!

為乜要濫捕先?
咪係,拉多d又唔係有佣金,你估d地產佬基金佬爭客打交咁On9呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 asd1957 於 2020-6-29 08:53 PM 發表

E 二個夠吾夠老
跌咗隻眼,變成有眼無珠,睇野已經唔正常啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2020-6-29 09:49 PM 發表

冇人搞事,警察唔拉人都有糧出㗎喎!

為乜要濫捕先?
係囉. 又要落口供又要搜証... 慢下手仲要上庭....
平平安安乜都唔做. 個個月出糧唔係仲舒服咩??

如果你係特首..中央同你講 :
2047後的法例真空, 都由中央法例填補或解釋
你會想立法會不能立法嗎??

引用:
原帖由 airair08 於 2020-6-30 11:34 AM 發表

唔濫捕邊有獎賞,邊有花柴拎
多謝你支持警察執法。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 airair08 於 2020-6-30 11:34 AM 發表

唔濫捕邊有獎賞,邊有花柴拎
唔識就咪柒啦師兄,依d案件拉得多就升?咁抄多d牌同拉多d亂過馬路嘅人又升呀,升職機制都未知學人講

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-6-30 01:40 AM 發表

我住旺角, 要自保唔好比警察誤會的, 首先系呢D有示威日子, 唔好著黑衫落街.

最好著紅色.
正常人無需要,在自己區暴亂時都唔會落街啦,半夜去買麵包食宵夜?係都要在警察面前行來行去?咁得閒話街坊企係度都唔得咩?大佬,暴動中呀!

回覆 引用 TOP

咁能老都唔能識守法、真係硬膠當有趣!!!

做人要有決心要有恆心,

回覆 引用 TOP

幾十歲,粗言穢語(*你,你老母),一d 文化都冇

回覆 引用 TOP

黃人,唉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鼠貓 於 2020-6-29 11:10 PM 發表

其實警察係要寸,唔係點令人服從其命令。
反抗就話要寸。我經過返屋企。唔使見人就寸。。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-6-30 03:20 PM 發表

反抗就話要寸。我經過返屋企。唔使見人就寸。。
咁要唔要查清楚先寸呀?請閣下留步,三日後先走。咁好唔好呢?

引用:
原帖由 鼠貓 於 2020-6-30 04:21 PM 發表

咁要唔要查清楚先寸呀?請閣下留步,三日後先走。咁好唔好呢?
條友單純系自己問題。當時唔系暴動現場。只系早上有三幾個守住天橋。。。完全無必要口麥麥。。佢不一定對我講。只系有幾個人經過。我系其中一個。。

引用:
原帖由 kid_a 於 2020-6-30 02:03 PM 發表

係囉. 又要落口供又要搜証... 慢下手仲要上庭....
平平安安乜都唔做. 個個月出糧唔係仲舒服咩??
冇錯,但係曱甴又唔肯停。最初搗亂立法會,警察唔拉人,又話警察唔做嘢,設局。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-6-30 04:24 PM 發表

條友單純系自己問題。當時唔系暴動現場。只系早上有三幾個守住天橋。。。完全無必要口麥麥。。佢不一定對我講。只系有幾個人經過。我系其中一個。。 ...
你放鬆D,有D事可能對某小部分人唔係咁舒服,但對大局好的話係必須做

引用:
原帖由 鼠貓 於 2020-6-30 05:16 PM 發表

你放鬆D,有D事可能對某小部分人唔係咁舒服,但對大局好的話係必須做
所以我都會支持警方。。班友都唔系路。無法無天

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]