• 瀏覽: 40,770
  • 回覆: 283
  • 追帖: 3
+3
7月8號就拎到手架

引用:
原帖由 phqm 於 2020-6-22 12:01 AM 發表

行山銀行服務, 廿年前自己同屋企人既體驗極差, 永不錄用~
病夫點只網上唔好用, 個App一樣咁廢,
我開左張新信用卡, 舊卡cut左後,
個App即刻彈登入賬號錯誤, 再登入唔到!
好算, 咁咪用新信用卡號碼登記過囉,
佢鬧我手機號碼用過, 唔俾用....
冇得攪, 現家只可以用網上, 冇得用App

中銀on膠膠, 果陣唔記得咩理財有優惠,
職員upgrade ...
中銀職員果然利害,幫你upgrade但又比唔到優惠你,求其程度滿分,有無揾佢上司問下?可能又會得呢!

引用:
原帖由 hrmanager 於 2020-6-21 10:41 PM 發表

恒生好易搞, 手機apps按2野, 1 分鐘ok哂
同意,朝早7點前已登記完

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2020-6-21 11:47 PM 發表
我想問,如果我嚮幾間銀行都登記左... 會點?
都只會入一次,佢Check到唔會重複入俾你

引用:
原帖由 phqm 於 2020-6-22 12:01 AM 發表

行山銀行服務, 廿年前自己同屋企人既體驗極差, 永不錄用~
病夫點只網上唔好用, 個App一樣咁廢,
我開左張新信用卡, 舊卡cut左後,
個App即刻彈登入賬號錯誤, 再登入唔到!
好算, 咁咪用新信用卡號碼登記過囉,
佢鬧我手機號碼用過, 唔俾用....
冇得攪, 現家只可以用網上, 冇得用App

中銀on膠膠, 果陣唔記得咩理財有優惠,
職員upgrade ...
中銀我又係咁

政府做得very good

唔明
點解係回水?

引用:
原帖由 E500 於 2020-6-22 04:31 AM 發表

同意,朝早7點前已登記完
滙豐都一樣,21/6上午7:00用咗15秒完成

引用:
原帖由 加燦 於 2020-6-21 12:33 PM 發表

後生仔先識上網電子理財?依家係華為P40 5G時代啦.
P40有5G, 機價貴唔貴?

上apps 登記好簡單

有無人好似我甘,中銀同東亞也登記了?😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 eBAY0617 於 2020-6-28 10:14 AM 發表

P40有5G, 機價貴唔貴?
見3台淨機有得平多$600, 如果你轉用佢地D PLAN

只可登記一次

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]