• 瀏覽: 60,576
  • 回覆: 307
  • 追帖: 2
+12
引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-10-29 02:03 PM 發表

喂,認真架,你寫嘅嘢正正常常睇得明梗係睇啦... 😂
所以正常嘅餅碎,真係會吸引到你呢類曱甴🤧

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-10-29 01:55 PM 發表

筆戰就過筆戰,鬧人我都識少少嘅…舉個例,我屌你條女咩…(我係唔會****1咁蝕😁
啊!我知喇.. 你以為我係中藥哥哥呀?????哈哈哈哈哈哈哈😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

係我又唔怕認呀!我都想我係佢呀!!!又唔見得係佢有幾唔見得光。怕人地就唔會打開門口做生意啦!你估好似蘇主席「你」本人咁有居民埋嚟問你嘢就走夾唔抖咩??係班蘇粉先要絲絲縮縮遮... 😂 😂 😂

OK呀!真係創作力量同幻想,會嚇你一跳~~笑死我喇... 頂... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-10-29 02:07 PM 發表

啊!我知喇.. 你以為我係中藥哥哥呀?????哈哈哈哈哈哈哈😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

係我又唔怕認呀!我都想我係佢呀!!!又唔見得係佢有幾唔見得光。怕人地就唔會打開門口做生意啦!你估好似蘇主席「你」本人咁有居民埋嚟問你嘢就走夾唔抖咩??係班蘇粉先要絲絲縮縮遮... 😂 😂 😂

笑死我喇... 頂... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
唔好諗住又開個新Acc可以過到骨😃😃😃😃

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-10-29 02:11 PM 發表

唔好諗住又開個新Acc可以過到骨😃😃😃😃
咪傻啦,同你嗲咗幾個月,我開新acc怕你唔認得我呀!!🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 中午肥更新 於 2020-10-29 02:15 PM 發表

咪傻啦,同你嗲咗幾個月,我開新acc怕你唔認得我呀!!🤣🤣🤣🤣🤣
講道理講事實要認人㗎咩?我對個個都咁講,曱甴永遠都係果套先君子扮關懷,後小人先係殺著。
一班各懷鬼胎嘅夾離著一班天真思想單純嘅關注組,藉群眾力量奪權,各懷鬼胎者先係最終勝利者,天真的關注組員,只會眼巴巴看著別人表演食夾棍而床板夾…不作聲。就以Cut TVB為例,徹底係過火衰咗,然後隻字不提,有啲仲話人老作,草草收場。

引用:
原帖由 hehehaha2046 於 2020-10-30 11:08 AM 發表

講道理講事實要認人㗎咩?我對個個都咁講,曱甴永遠都係果套先君子扮關懷,後小人先係殺著。
一班各懷鬼胎嘅夾離著一班天真思想單純嘅關注組,藉群眾力量奪權,各懷鬼胎者先係最終勝利者,天真的關注組員,只會眼巴巴看著別人表演食夾棍而床板夾…不作聲。就以Cut TVB為例,徹底係過火衰咗,然後隻字不提,有啲仲話人老作,草草收場。
你講到你真係好熟佢地,連各懷咩鬼胎你都知,勁過肚入面條蟲!有冇邊個例子換左法團基金錢俾人偷晒呀?有你日日貼出嚟唱通街啦,唔好話基金少咗錢就係呀!好似蘇主席而家咩都唔做咪儲錢囉,踢走佢執返好個屋苑重回正軌要用下基金錢有幾奇??個個做法團都吼住個基金又惟獨你個蘇主席唔會。

用下個腦諗下都知啦,你同蘇主席講整返好個泵佢都啋你都有味,尤你幾日唔埋就停下淡水又停下鹹水!作為一個對家會叫佢cut TVB俾個話題佢做大?班人肯定無佢班粉咁蠢啦!就算真係恨透TVB想cut咗佢,會相信蘇主席係真心幫居民有求必應所以同佢講??跟住佢又好熱心咁幫你cut咗佢?

白痴都知佢只會拎出嚟做話題啦!到底單嘢你問到邊個投訴未呀?自製話題果個答咗你未呀?佢唔敢講係邊個自己都唔敢再提喇!佢同底褲超人講博下同情,底褲佬都叫佢唔好搞呢D濕碎嘢啦,無用架...

主席—定無做錯

業主會,有好多銀行存款,利之所在,黃絲打業主的錢主意,小心小心!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]