• 瀏覽: 3,070
  • 回覆: 74
引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-5-24 03:41 PM 發表

你美國既出入口萎縮得好緊要...冇貨你老美死得快d...你美國跟本冇內需...系就快d!!!

中國冇野輸!!!
無事嘅大少奶老美懲罰自己啫

熱賣及精選
引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-5-24 11:11 PM 發表

無事嘅大少奶老美懲罰自己啫
美國冇平貨佢死得快d~

回覆 引用 TOP

日本賺吾賺人仔??賺就俾你賺~好過益美國~美國除左部iphone跟本冇科技產品~挑~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 豆芽生 於 2020-5-24 08:39 發表

唔禁雞佬死全家
x2

回覆 引用 TOP

痛失美帝高科技

回覆 引用 TOP

嘩... 美國佬講到咁嚴重, 香港人要好驚嗎... 美國佬所講的特殊地位不是給香港人的, 一直以來都是比在港美企專享, 扮什麼優惠香港人啊... 連VISA都要比錢申請, 有幾特殊啊... 美國人渣... 講美國高科技設備, 留給美國佬自己慢慢用吧... 口罩呼吸機醫療物資都要又偷又搶其他國家的賤國, 還好意思學人講高科技... 美國佬失去了5G通訊監控能力, 好難再偷竊別國高科技就真... 所以死都要玩4G扮5G啊...

回覆 引用 TOP

come on !!!
Who fucking cares!!!

回覆 引用 TOP

咁正義的話, 係自己國家揾個島接收班暴民去住呀, 笨!

回覆 引用 TOP

這日遲早都會來,
誰怕誰?

回覆 引用 TOP

柒朗普今日的我打倒昨日的我, 前言不對後語, 證明美國佬專講大話, 偷呃拐骗樣樣齊, 信佢真係傻, 只有曱甴政棍先至當佢地係主人跪拜啫, 匿系柒朗普褲浪裡面, 自甘墮落做美國奴畜, 對住自由神像幅相日日打J, 自我沉溺, 陶醉於幻想世界

[size=5.5]每日一毒果, 青山預埋我

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 五毛笑死人 於 2020-5-24 06:27 AM 發表

美國在 1992 年通過的《美國-香港政策法》,賦予香港在政治、貿易等各方面享有特別待遇。惟人...
https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/20200523-1720copy_WhNvG_1200x630cropcenter.png

美國在 1992 年通過的《美國-香港政策法》,賦予香港在政治、貿易等各方面享有特別待遇。惟人大將「香港 ...
係?支持赤共自殺

風箏有風, 海豚有海
我存在在, 我的存在
所以明白, 所以離開
所以不再, 為愛而愛

回覆 引用 TOP

到時糜國民就要買貴野

回覆 引用 TOP

香港是全中國唯一地區可入口美國的高科技設備? 請問有什麼呢? 舉個列呀? 係咪PHONE,TESLA定係高科技智障曱甴, 汽油彈呀? 算吧啦美國佬, 無人會怕你恐嚇架啦. 

回覆 引用 TOP

禁出口高科技設備,有無計過美國公司會損失幾多?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 五毛笑死人 於 24-5-2020 06:27 發表

美國在 1992 年通過的《美國-香港政策法》,賦予香港在政治、貿易等各方面享有特別待遇。惟人...

美國在 1992 年通過的《美國-香港政策法》,賦予香港在政治、貿易等各方面享有特別待遇。惟人大將「香港 ...
逃保就有, 驚乜

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]