• 瀏覽: 31,443
  • 回覆: 398
引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-5-23 10:20 PM 發表

香港不是有「二百萬加一」個奸邪妖獸麼?那就由大英帝國全部接收吧。
係就好啦
到時樓平又多出好多地方

熱賣及精選
引用:
原帖由 根本9up 於 2020-5-25 06:49 PM 發表

都話咗買西蘭公國,已經講過,係正英國內海,全部曱甴逃忙過去,任你玩,你走咗亞爺都得鬼閒攪你地

西蘭公國呀
歡迎都黎唔切啦
一個理大廚房都搞到咁 話知你點玩個島

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1000day 於 2020-5-23 10:17 PM 發表

全國人大代表大會正審議「港版國安法」,並計劃將該法納入《基本法》附件三,透過直接公布方式在港實施,過程將繞過香港立法會審

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200523/photo/bkn-20200523162205011-0523_00822_001_01b.jpg?20200523211913

香港理工大學專業及持續教育學院講師陳偉強則指出,相關想法僅屬彭定康等一 ...
呢個政棍九七臨走時取消由政府新聞處發記者證,改由自身機構發出!!!現在香港後患無窮!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 soykao 於 2020-5-25 10:57 PM 發表

係就好啦
到時樓平又多出好多地方
曱甴有L樓,不過公屋綜援政府省唔小。

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2020-5-26 07:31 AM 發表

曱甴有L樓,不過公屋綜援政府省唔小。
起碼空氣都好d 可以清靜地行街買野

回覆 引用 TOP

一定唔會俾你

回覆 引用 TOP

過去攞綜援搶福利,當年英國就係怕這些事發生先禁止BNO 有居英權...英國脫歐其中一個原因就是不想分擔美國顏色革命帶來的中東難民進入英國加重負擔,現在中東難民入境唔成反而引一班香港難民入去

回覆 引用 TOP

有錢人一早有外國籍,
無錢人20年都移唔到民,要靠呢個BNO俾居英權??
呢條英國傻佬真On99

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1000day 於 2020-5-23 10:17 PM 發表

全國人大代表大會正審議「港版國安法」,並計劃將該法納入《基本法》附件三,透過直接公布方式在港實施,過程將繞過香港立法會審

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200523/photo/bkn-20200523162205011-0523_00822_001_01b.jpg?20200523211913

香港理工大學專業及持續教育學院講師陳偉強則指出,相關想法僅屬彭定康等一 ...
哗肥彭真係有信用喎,真係俾佢哋 BNO有居留权喎.不过係半年加到一年,即永久居留权去咗边呢?哦六四仔今次真係打飞机啊。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]