• 瀏覽: 28,059
  • 回覆: 266
  • 追帖: 2
今日5OO人+1人遊行,另一人是譚得痣

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-5-24 01:08 PM 發表

喂~侵侵系廣東幫恆大戰略伙伴你知吾知呀??
你知唔知自己講乜春?

請堅守最蠢信諾,不要停止,若停正龜公

好過癮,好好玩,這才是你的人生
引用:
原帖由 颱風小子 於 2020-5-24 04:38 PM 發表

你知唔知自己講乜春?
恆大俾左幾多政治黑金肥奥??

回覆 引用 TOP

玩埋呢幾日玩L完啦!

回覆 引用 TOP

黑暴示威廿萬人失業,
商舖執笠多區現「成功攬炒,
海報示不滿!

回覆 引用 TOP

多謝777+共產黨

五毛唔敢推黑警販毒新聞🤣
狂推奶共新聞題轉移視線😁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 必佬 於 2020-5-23 01:24 PM 發表

聽講國安法係付助23條立法,犯民曱甴神助功,將廿年港府都做唔到嘅一年唔夠就搞撚掂,真係唔怕神一樣嘅對手就怕猪咁蠢嘅隊友 ...
又唔好諗得咁簡單,由始至終佢哋都係收錢攪亂香港,未立法就攪亂香港、立左法都係攪衰香港。兩者都係佢哋目的。

而佢哋的作用只係,將呢個過程拉長,從中掠水。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-5-23 01:50 PM 發表

又系你民建聯班黒社會出$出力叫人痴!!!放埋火未呀pok kai!!!
大眾係愚蠢,睇你不斷蠱惑人心就知

引用:
原帖由 wtf_name 於 2020-5-25 07:50 AM 發表

大眾係愚蠢,睇你不斷蠱惑人心就知
大少奶剩睇到中國恆大戰略伙伴系特朗普集團~美國務院賣軍火俾蔡英文系借勢炒波音股~

習大巳叫武警打特9英打到佢飛上天嘔白粉~系京既建制想吾想試??

港澳辦夏寶老豆....叫人漏d風俾建制知......

回覆 引用 TOP

咁吃蝙蝠攪支爆,中國病毒? 應該對香港作出賠償

回覆 引用 TOP

呵呵!親官方宣傳機器也來連儂牆……老早看穿藍人假道學……大言不慚,臉皮丈厚。

九月又選舉
支持及主張明日大愚、加稅/消費稅、重推23條、送中草案、電話卡實名制、網絡言論審查、,選保皇。
黃藍對決,不選中立,免得被呃票(不知真實的立場)

回覆 引用 TOP

當燒到社工, 教師, 醫護呢D鐵飯碗嫁, 今日要擔心下一餐飯無柴燒嫁時候, 咩理想放埋一邊, 更可況毛都未出齊學生未出過來搵食難, 燒到父母個犯, 柴米油樣樣諗樣樣計, 比現在所謂民不聊生痛苦百倍, 走返7至80年代減少資助, 生活環境差,班未來主人翁堐得掂, 同當時政府睇齊社會冇點資助, 家庭冇閒錢養, 早早出來搵錢養家, 同西方一樣十幾歲踢出家門自生自滅,資產不留, 西方系甘家WO,重咩又中又西4不象, 又用父母錢養講民主由, 西方一成年系踢出家門,未來主人翁冇所不能 , 早早出來打工, 而且個班社工,教師和醫護諗住唔會燒到自己個份工, 自然隔岸觀火看戲, 睇人地炒最無此, 當炒埋自己有大量家庭壓力重會諗呢D野理諗,飯都冇得食

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]