• 瀏覽: 17,859
  • 回覆: 176
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-1-3 10:11 發表

網友,唔服都唔得喇 !

儍普將美國肺炎(愛回家 )講成蓋世奇功,文宣話全靠儍普,救咗老美三億多人命 ( 死剩三億當救番 ) !

好多傻普死粉絲仲當儍普係神咁拜架  !
哈哈哈哈,條數又真系冇錯喎;救三億幾人空前絕後也!

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-1-3 09:45 AM 發表

美國肺炎(愛回家)最新資訊 :

2021年01月01日,2010萬人確診,34.7萬人死 亡 !
美國肺炎( 愛回家 )最新資訊 :

網上資料 ,美國確診人數已達2550萬人,死亡人數425000 人 !

大半年前已肯定儍侵落台 ,依家佢被扔走,美國肺炎(愛回家 )有排未埋到數呀 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-1-27 12:46 發表

網上資料 ,美國確診人數已達2550萬人,死亡人數425000 人 !

大半年前已肯定儍侵落台 ,依家佢被扔走,美國肺炎(愛回家 )有排未埋到數呀 !
對于佢落台真系有的失望。不過又唔使擔心;拜登好唔得幾多,中國人始終有強敵當前;
眾志成城凝國力
連心一脈保家興

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-3-24 07:35 AM 發表
美國中部選民最buy佢呢套,恆久不變的.....
佢地只係想美國繼續活在謊話之中,同香港班黑暴和理死一樣,以為世界圍住佢地轉....
唔選個70歲既,唔通揀個80歲咩......
侵侵連任硬架啦......
莎士比亞:成功的騙子,不必再以說謊為生,因為被騙的人已經成為他的擁護者,我再說什麼也是枉然。

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-1-27 02:19 PM 發表

對于佢落台真系有的失望。不過又唔使擔心;拜登好唔得幾多,中國人始終有強敵當前;
眾志成城凝國力
連心一脈保家興
網友,唔使咁失望,儍侵仲有2台馬騮戲表演俾你睇,買定花生喇 !

1 )通俄門 被刑事檢控 !

2) 策劃衝擊國會被彈劾 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-1-27 17:25 發表

網友,唔使咁失望,儍侵仲有2台馬騮戲表演俾你睇,買定花生喇 !

1 )通俄門 被刑事檢控 !

2) 策劃衝擊國會被彈劾 !
估計佢冇亊;可能拜登與佢會傾掂數,此後雙方集中講民生亊務。

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-1-27 07:25 PM 發表

估計佢冇亊;可能拜登與佢會傾掂數,此後雙方集中講民生亊務。
網友 ,彈劾就應該無事,玩吓程序啫 !

通俄就未必得喇 ,接任程序玩得太盡,選前抹黑,選後從來唔認輸,策劃衝擊國會 ,拜登嘅總統就職典禮儍侵都唔出席,極唔俾臉,慢慢睇喇,除非無通俄罪證,否則….......

拜登唔會放過佢 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-1-28 08:41 發表

網友 ,彈劾就應該無事,玩吓程序啫 !

通俄就未必得喇 ,接任程序玩得太盡,選前抹黑,選後從來唔認輸,策劃衝擊國會 ,拜登嘅總統就職典禮儍侵都唔出席,極唔俾臉,慢慢睇喇,除非無通俄罪證,否則….......

拜登唔會放過佢 !
佢地應該有人睇得通;窮寇莫追,一只冇牙打落水狗,唔打換佢停吠,皆大歡喜。
連神某都睇得到,如果佢地唔知就抵卵死。

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-1-28 10:06 AM 發表

佢地應該有人睇得通;窮寇莫追,一只冇牙打落水狗,唔打換佢停吠,皆大歡喜。
連神某都睇得到,如果佢地唔知就抵卵死。
網友,你呢句 ( 唔打換佢停吠,皆大歡喜 ),本人都好同意 !

可惜,儍侵雖然係落水狗,但任何情況之下,佢都唔會停吠架,你太唔瞭解傻侵喇 !

因為儍侵唔會停吠,所以拜登唔會放過佢架 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-1-28 10:47 發表

網友,你呢句 ( 唔打換佢停吠,皆大歡喜 ),本人都好同意 !

可惜,儍侵雖然係落水狗,但任何情況之下,佢都唔會停吠架,你太唔瞭解傻侵喇 !

因為儍侵唔會停吠,所以拜登唔會放過佢架 !
易位思維;拜登首先與特取得協議,此後聚焦抗疫及經濟復甦。若特再有動作才施以警告,並以「起訴」作威懾。

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-1-27 12:46 PM 發表

美國肺炎  ( 愛回家 ) 最新資訊  :

2O21年3月2O日美國確診人數已達298O萬人 ,  死亡人數亦超過541OO0人 了 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-3-21 03:26 PM 發表

美國肺炎  ( 愛回家 ) 最新資訊  :

2O21年3月2O日美國確診人數已達298O萬人 ,  死亡人數亦超過541OO0人 了 !
美國肺炎( 愛回家)最新資訊 :

2021年5月18日確診人數已過3300萬人,而死亡人數58.7萬人!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]