• 瀏覽: 5,859
  • 回覆: 83
+4
原帖由 maskman2008 於 2020-2-27 02:06 PM 發表 

尾腳社區己擴散
來回一圈到凡間
國際形勢己好閑
走錯一步忽己晚
尾腳社區己擴散
來回地獄似凡間
國際形勢己在駡
走錯一步一身潺

[ 本帖最後由 maskman2008 於 2020-2-27 02:14 PM 編輯 ]

請大力支持,二千萬豪宅已到手,下一個目標是二億獨立屋

引用:
原帖由 出入變態的主題 於 2020-2-27 10:47 發表
脊令在原,兄弟急難,港深同氣連枝

時至今日香港新冠肺炎患者人數已增至85人,令本就深受黒暴之害嘅香港抗疫形勢雪上加霜,喺疫情防控嘅關鍵時刻祖國人民一直心繫香港、時刻關注著香港嘅抗疫形勢。2月24日深圳市政府向香港捐贈100萬隻口罩並承諾自當日起每日再捐贈10萬隻口罩,支援香港做好防疫抗疫工作。深圳市政府雪中送炭嘅舉措,充分彰顯出中華兒女一家親,溫暖咗香港市民嘅心,為中華兒女骨 ...
曱甴願意送錢比G-phone使, 都無乜所謂, 其他人不受騙就可以了.

傻仔捐款

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2020-2-27 11:26 AM 發表
強烈要求香港警察或金管局凍結 "Wrong 痴瘋" 私人戶口. 稅局及 ICAC 開File 查佢收入來源.
同意。

黃痴風不愧係超級抽濕機……抽水勁

民主黨就係……濕鳩大笨象(抽濕大笨象)咩水都比佢地抽乾

大把傻仔曱甴會買

信黃人

引用:
原帖由 出入變態的主題 於 2020-2-27 10:47 發表
脊令在原,兄弟急難,港深同氣連枝

時至今日香港新冠肺炎患者人數已增至85人,令本就深受黒暴之害嘅香港抗疫形勢雪上加霜,喺疫情防控嘅關鍵時刻祖國人民一直心繫香港、時刻關注著香港嘅抗疫形勢。2月24日深圳市政府向香港捐贈100萬隻口罩並承諾自當日起每日再捐贈10萬隻口罩,支援香港做好防疫抗疫工作。深圳市政府雪中送炭嘅舉措,充分彰顯出中華兒女一家親,溫暖咗香港市民嘅心,為中華兒女骨 ...
香港庫房快給清空了!! 稅局一定要嚴查逃稅!! 所有入黃教主戶口的都是買口罩貨金!! 一蚊也不能少!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]