• 瀏覽: 4,771
  • 回覆: 59
明明內地政府運咗一仟七佰萬個口罩落嚟,有人還要日日吹,話港府將口罩運曬上大陸,造成缺乏…所以,你有你做,有班人係唔會感恩,還要造謠分化㗎,香港竟然變成咁

引用:
原帖由 lingling412 於 2020-2-24 03:23 PM 發表
香港出現警員確診病例,希望警員盡快恢復健康
你睇下社會上有幾多黑心嘅喝采聲,就知道香港有幾多病毒啦!好灰,好痛心!

最重要有決心,撤底剷除滲透全港各界嘅黃毒

引用:
原帖由 foxhode 於 2020-2-24 04:22 PM 發表

吾止三黑,係五黑(黑暴,黑公務員,黑教師,黑醫護,黑宗教)
👍👍👍

引用:
原帖由 橙色的豬豬 於 2020-2-24 01:44 PM 發表
我對港澳辦和中聯辦抱有非常大的期望,但對於香港政府不抱有幻想… 香港政府內部的種種問題甚至仲嚴重過武漢的官僚,要改變談何容易,除了強制性措施之外,完全睇唔到自發性解決問題是決心和能力 ...
你講中晒👍

引用:
原帖由 lingling412 於 2020-2-24 03:26 PM 發表
病毒並唔可怕,可怕嘅喺無良之人嘅亂港之心
👍

引用:
原帖由 超級薯仔 於 2020-2-24 04:55 PM 發表
現在的香港正好做一個壓力測試,大街上沒有遊客,也沒有水貨客,看看香港離開中國會變成甚麽樣?
日日排隊輪厠紙

引用:
原帖由 9個花花榴槤 於 2020-2-24 05:00 PM 發表
幾時香港人變成咗受保護動物,需要時時呵護照顧。香港人依家就好似溫室裏長大嘅花咁,對外部嘅環境完全冇抵禦嘅能力。
自從末代港督彭定康係香港引進政黨文化。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]