• 瀏覽: 2,108
  • 回覆: 43
引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-2-16 10:41 PM 發表

WHO條咸蟲收左中共幾錢?

咁又話源頭係海鮮市場?一陣又話不在cctv下進行!
大陸的cctv多到廁所門口都有,連洗手盤都影到,居然認唔到有外國特工出現過?

講咁大個大話,都無小朋友信啦!

連一個完全無去武漢、無親友確診的老伯,都可以憑住周街的cctv,搵到佢曾經同一個無戴口罩的後來確診者,曾在市場,近距離共處十幾秒!

會有人信中共情報人員,捉唔到放病毒的間諜?

咁中共唔該炒哂班情報人 ...
你又知佢係咸蟲?
如果你有証據告佢收左中共錢, 你可以向聯合國告到佢甩衭, 否則你就係誣衊誹謗, 分分鐘俾佢告返你轉頭

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-2-17 07:27 PM 發表

其實宜家世界上,🈶️邊d大國聽條鹹得菜講嘢?
其實宜家世界上,邊有人好似曱甴咁井底蛙?

引用:
原帖由 Sith-Lord 於 2020-2-15 09:20 AM 發表
全國幾千個野味市場。
全國得一個P4實驗室係武漢用來研究高危病毒。

正正就係最近P4實驗室的野味市場出事。
就係咁先適合外國黎放毒呀麻
咁先有得俾你地屈中國洩漏
唔識逆向思維?

引用:
原帖由 masasa 於 2020-2-15 05:03 PM 發表
美國點樣帶病毒入境? 或美國點樣潛入實驗室偷走病毒? 點樣進入海鮮市場放毒? 以上都沒有被中國人發現. 唔覺得美帝可以咁神通廣大, 勁成咁.
2013年4月,加拿大皇家騎警公布,尼爾森和身為同事的華裔妻子於偉玲於2010年10月在渥太華機場凖備飛往中國時被警方截住。
警方在尼爾森的行李中搜出17個裝有病原體的小藥瓶和一些山羊血,後證實小藥瓶內裝的是活的布魯氏桿菌。

呢個係中共用來安撫國民既招數

大陸人比錢買野點會叫蝗呢?全世界都鐘意
只有WC暴徒去到邊破壞到邊,真真正正既蝗(黃)蟲
引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-2-18 09:26 AM 發表

咪大陸蝗囉!

全球七萬幾人中招,有幾多係白人或黑人?中國住咗唔少非洲人有幾多染病?病毒係人為定大自然傳染出來呼之欲出啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]