[本港新聞評論] 【睇片】悼念周梓樂變多區堵路屯門防暴警挑釁示威者:今日開香檳慶祝呀!恭喜哂! | 立場報道 | 立場新聞

引用:
原帖由 我條底中間偏黃 於 2019-11-9 12:04 AM 發表

今晚各區都有悼念科大生周梓樂的活動,其後演變為多區堵路,防暴警察清場。其中在屯門,有防暴警清場...

人在做,天在看,做過衰野嘅人一定有報應

新聞來源連結:

https://www.thestandnews.com ...
咪報咗囉!條on9仔自己仆街死,怨得邊個喎!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
曱甴死咗,不是應該開心嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Active318 於 2019-11-9 01:14 AM 發表

打果幾隻字上去, 又玩老屈, 有無片, 有無綠音?
Link 入面有片wor
要翻牆睇唔到?

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

回覆 引用 TOP

自己想攻擊人而自己失足……怪得誰?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 墮皮香蕉人 於 2019-11-9 12:06 AM 發表

呢D就係香港紀律部隊???
唔撚比言論自由?你地大學生吊人老母又點呀?

回覆 引用 TOP

甲甴連市民飲香檳的自由都想打壓
惡到咁...dllm

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 球場上的光棍 於 2019-11-9 12:05 AM 發表

曱甴所以咪跌9死,因果嚟嘅
死一件,太少了!
😕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 獅子大哥 於 2019-11-9 01:06 AM 發表

冇人性
香港未來好黑暗
好可怕
副局長個仔自殺死
大學生貼大字報祝賀
想問誰無人性?
誰頭帶搞呢種歪風?
甲甴永遠不反省!
永不尊重人,卻要人尊重你?!
搞撚笑,憑乜?

ED恭喜說話家家有求, 你恭喜得人人地都1樣恭喜你
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/chinese-news-41201559

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2019-11-9 09:35 AM 發表

副局長個仔自殺死
大學生貼大字報祝賀
想問誰無人性?
誰頭帶搞呢種歪風?
甲甴永遠不反省!
永不尊重人,卻要人尊重你?!
搞撚笑,憑乜?
同意

回覆 引用 TOP

支持警察,射殺曱甴。

回覆 引用 TOP

我開左兩支香檳,希望日日有得慶祝!

回覆 引用 TOP

報應左燒死左一隻跌死左一隻

回覆 引用 TOP

警婚禮曱甴搞破壞增慶,结果跌死,自作孽。
依家開香檳增慶有乜問題!支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 生果金 於 2019-11-9 01:27 AM 發表

你講科大個臨時學牲會會長? 你睇佢知道姓周大學牲瓜柴後笑得幾撚開心 😈
曱甴開心過市民和差記
曱甴食曱甴係常識。

回覆 引用 TOP

60 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。