• 瀏覽: 5,619
  • 回覆: 68
+5
引用:
原帖由 6seven 於 2019-9-14 08:47 PM 發表

典型打人歪曲事實不成,再將其歪理合理化,去呃蠢人,或白痴市民。例子如毒果犯民集團。
真係唔想話你,不過你真係蠢鳩到上頂點
正常人一睇就知道寫乜,最多認同定唔認同咁解
但係你真係蠢鴇到寫十次都唔明之餘仲可以掉轉講都得
現在我明白你乜事啦
幫幫手睇下,下面張圖,應該可以幫你搵返自己

附件

E694BBE795A502-01_lQ7ZW_1200x0.png(738.92 KB)

引用:
原帖由 6seven 於 2019-9-14 11:00 AM 發表

你又知人地點買?比唔比買L 晒,日日換款呢?窮L

只證明中國大陸開放,人民有自由選擇。
可選中,也可選美。
不會因為自己總統做了衰野而打壓自由商業市場,例如成日話人地d技術有後門…… ...
嘩!乜原來你眼中的中國人係咁冇環保意識㗎?買咁多用唔哂兼破壞大自然。唔怪得中國咁多天災人禍。

引用:
原帖由 6seven 於 2019-9-13 11:22 PM 發表

窮L先會認為人地買iphone 就唔用華為。

大陸大把人一人多機,一機又多號。
又話抵制...........笑鳩死人

引用:
原帖由 6seven 於 2019-9-14 10:58 AM 發表

人地買乜L,條路點行,有人地自由。

只證明中國大陸開放,人民有自由選擇。

可選中,也可選美。

不會因為自己總統做了衰野而打壓自由商業市場,例如成日話人地d技術有後門…… ...
証明大陸狗講一套做一套,最叻吹牛車大砲

識用梗係用蘋果

引用:
原帖由 dralpha 於 2019-9-14 11:12 AM 發表

擺明做你華為又如何?

你用我D 技術, 搶我國際市場生意, 吾做低你我仲駛食?
商場如戰場.

叻既就自立門戶, 吾好用我D 技術/ANDROID/APK.

不過, 明眼一睇就知係死路一條 ...
做?iphone入面成800個華為專利技術蘋果得100幾好多傻佬以為iphone好勁實質上只係1部貼牌華為技術手機iphone只係贏粒cpu咋

引用:
原帖由 beny10000 於 2019-9-24 12:12 AM 發表

做?iphone入面成800個華為專利技術蘋果得100幾好多傻佬以為iphone好勁實質上只係1部貼牌華為技術手機iphone只係贏粒cpu咋
800個華為咀炮技術?

引用:
原帖由 beny10000 於 2019-9-24 12:12 AM 發表

華為成部機既重要硬件, 以及整個android base 既EMUI/HARMONY OS, 都係美國架啦, 你吾知?

APPLE 起碼都有個自己既系統..................自己既IOS 軟件.
你華為仲係用緊Android, 同Android 軟件.

點打?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]