打印

[本港新聞評論] 林鄭清算青年懶理李嘉誠

[隱藏]
引用:
原帖由 大林林 於 2019-9-12 11:16 PM 發表



所有毒果粉絲?唔係深黃,全部係漢奸走狗
同意



某日有幾首外太空船到了地球, 分別寫了報句:
1號 太空船降落在沙漠地區, 就報告地球全是沙漠....冇山冇水冇人......
2號 太空船降落在海洋地區, 就報告地球全是水....冇山冇沙冇人冇空氣......

做人如此片面, 只睇自己想睇的野......眼光只會更短小

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
點解條例已撤回仲要鬧唔停? 又俾你三大理由:


1. 背後金主如果現階段停上放水, 暴徒失業就會立即返水, 你話金主怕唔怕?


2. 三個月來已經入晒戲抽唔到身, 所謂爭取又係一無所有(撤回對暴徒也無任何利益), 你話暴徒甘唔甘心?


3. 正苦一波又一波既政策影響到未來利益, 利益集團甘長時間已經搭好既棚, 明里暗里"已取一城", 你話甘易甘快就拆棚?


所以唔好天真以為有得傾, 搞晤惦背後黃鼠狼同利益集團, 做咩都無用!



回覆 引用 TOP

哈哈哈. 咁樣POST哂全文出來, 爛果又要收少3蚊囉. 


回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2019-9-11 12:05 PM 發表

【一網打盡】【本報訊】香港首富李嘉誠日前首次就反送中運動開腔,呼籲執政者對年輕人「網開一面」,特首林鄭月娥昨不評論李的言論,但她一邊聲稱政府關心、關愛年輕人,另一邊強調一定會依法追究違法行為,她又批評美國國會通過《香港人權與民主法案》保障香港民主自由極不恰當,表明不會讓美國成...
https://static.appledaily.hk/images/apple-photos/apple/20 ...
標題有誤導性,係暴徒



回覆 引用 TOP

 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]




重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。