• 瀏覽: 9,352
  • 回覆: 19
[隱藏]
其實客觀d講
你信共產黨 咪覺得無問題囉
你唔信共產黨 呢條法例咪就係拆左個防火牆囉
就係咁簡單



回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 Hung196108 於 2019-9-13 03:25 PM 發表



但接手政權的政棍,一點也不值得尊敬,他們明顯是一班只重私利,貪得無厭的小人。
烏克蘭國家儲備的150噸黃金,去向不明,或者說,消失了。
他們執政下,令烏克蘭從一個在歐洲數一數二的富國,變成倒數第一的窮國。
不過有德政,就是可以將烏克蘭人從本國發散出去:男性去外國做工,女性去中國成為農民妻,去澳門替人侍浴,去歐洲其他地方做技女。
否則,她們只能在烏克蘭的工廠做一世工人,不會有「精彩」 ...
不要再說了, 當初烏克蘭被美國同歐盟老點, 自我放棄所有核武, 之後又係所謂民主派上台, 亂派福利, 仲要班警察下跪,
搞到而家烏克蘭變成歐洲子宮



回覆 引用 TOP

因為最驚條例過個個叫肥佬黎,佢本身做傳媒,仲唔利用傳媒狂抹你


回覆 引用 TOP

睇wiki,似乎係……本身烏克蘭吾係俄羅斯,佢政府想親俄羅斯,俄羅斯又想將烏克蘭俄語地區親俄勢力大既地區入俄羅斯板圖,所以啲人先反。
感覺跟香港既情況完全不同。
依加烏克蘭其實經濟都係吾好,所以好依賴大國,有同中國建交,吾少烏克蘭女人嫁比中國人……
所以啲媒體寫啲吾寫啲,成件事最差既就係部份寫啲吾寫啲既媒體,筆都可以殺人。

[ 本帖最後由 急焦的貓奴 於 2019-9-21 10:29 PM 編輯 ]



回覆 引用 TOP

[隱藏]
提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
該放手時一錠放手,無所謂對錯.
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]