打印

[政治討論] 陳陀主話8.16攬炒去銀行提晒啲錢喎!

[隱藏]
引用:
原帖由 richardli008 於 2019-8-14 11:22 PM 發表

曱甴有幾多現錢呢?卡數財仔啲數都未找晒喎!
陳陀主本人可唔以live直播自己禁錢以身作則先?



回覆 引用 TOP

熱賣及精選
其實無用,atm每日提款有上限,
大額提款要預先安排,你鐘意就慢慢排,銀行就慢慢數,為避免正常客戶服務,銀行可以指定一個窗口陪你玩。
真系有大量現金戶口吾會陪你玩。攞錢要本人用身份證,你估班有錢人驚吾驚?
以前就要真金白銀,而家用過數電子貨幣,根本得條數。



回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2019-8-15 01:38 AM 發表

問下佢萬一比人老笠, 報唔報警
唔好提佢哋啦, 我想睇下有幾多傻仔做呢啲傻人嘅嘢呀



回覆 引用 TOP

班仆街莫財,企喺櫃員機附近,等你一㩒完機埋嚟圍你!你到時會點? 咪𨶙儍聽班甲甴點!


回覆 引用 TOP

[隱藏]
都神L經,小學雞?


回覆 引用 TOP

有理由相信有人串通左一班劫匪準備開飯。


師傅教落:有頭髮就自然有辦法

回覆 引用 TOP

往花旗提清所有存款,存入中銀。


回覆 引用 TOP

曱甴去財仔借錢
也是
擠提的一個方法



回覆 引用 TOP

啱啱喺將軍澳地鐵站恒生見到四部機得一個人用緊,證明香港真係無二百幻零一個智障咁多!


回覆 引用 TOP

[隱藏]
引用:
原帖由 神級對手 於 2019-8-15 10:23 AM 發表


黑衣狗一盒飯都要5份分,去銀行提錢?取消戶口數大餅呀?
曱甴咁憎中國,點會係大陸銀行開户口喎?叫口號果條友都無腦既,正一低能白痴仔嚟。



回覆 引用 TOP

妖!全日共提二百八十幾萬!
又話有二百萬人支持?
即每人個四,
卜街了,原來香港真係有二百萬窮西!



回覆 引用 TOP

 101 1234567
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]






重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。