[國際新聞評論] 沙田第一城300人聚集部分人佔據馬路

街坊應該一早知,點會現時先知

熱賣及精選
開返個業主大會就得,包咩姐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 snooboy 於 2019-8-15 07:35 PM 發表

係人都知,係黃狗扮唔知啫

死野曲你就注明啦,誤會咗係你係嗰班傻豬

引用:
原帖由 文藝復興 於 2019-8-15 06:07 PM 發表

唔係住戶呀,D人嘈完去左港鐵站坐車走
唔乸係呀, 又係“街坊”

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 simonfdf 於 2019-8-15 08:16 PM 發表

街坊應該一早知,點會現時先知
咁啱呢排派發工作報告,將以前既會議紀錄收編先有人知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NO神 於 2019-8-15 08:28 PM 發表

死野曲你就注明啦,誤會咗係你係嗰班傻豬
唔好侮辱啲豬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fsk123123 於 2019-8-14 10:38 PM 發表

在有消息指沙田第一城擬引入「人面識別系統」下,有住戶關注涉私隱問題,今晚(14日)一度有人包圍社區會堂,至晚上10時現場

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190814/photo/bkn-20190814221712495-0814_00822_001_01b.jpg?20190814222857

在有消息指沙田第一城擬引入「人面識別系統」下,有住戶關注涉私隱 ...
天地有正氣  沒世出英雄
智慧出大偽  大道廢仁慈

回覆 引用 TOP

支持政府旗下所有公屋居屋引入先進技術,無需老人家們記密碼同班大叔大媽們只要求護衛開門比佢地,密碼形同虛設!

回覆 引用 TOP

我唔信之前無咨詢過居民

呢個技術其實十年前都有啦,香港現在先整

回覆 引用 TOP

D黑衣暴徒愈來愈無人性
好心政府就認真D處理這個超嚴重問題啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 賈谷主 於 2019-8-16 01:39 PM 發表

我唔信之前無咨詢過居民
呢班都唔係此居民

回覆 引用 TOP

今日商場貼晒大字報,依家將個矛頭指左去做緊嗰個建制派區議員度。原來又係選舉工程。高招

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fsk123123 於 2019-8-14 10:49 PM 發表

好撚驚?
全中國香港有邊度係警察入唔到去?
講黎聽下丫
開估,係唔係你個屎忽呀?唔好話唔係呀,同埋唔好講粗口咁冇品呀                                 [我唔會睇架]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fsk123123 於 2019-8-14 10:49 PM 發表

好撚驚?
全中國香港有邊度係警察入唔到去?
講黎聽下丫
西環中联办  香港新華社  駐港軍區  一地兩檢中方…………………

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。