[本港新聞評論] 國泰炒兩機師

本主題由 motivation 於 2019-8-15 04:53 PM 關閉
炒得個兩件
邊夠姐

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
咁多黃絲淨係炒兩個祭旗好伕唔多夠數喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 csl225 於 2019-8-14 19:51 發表

仲有呢個放產假嘅Dark King 都應該炒,係佢教路叫人塞住T1 counter,  唔畀旅客check in, 導致尋日嘅混亂情況, 完全破壞香港嘅形像,惡劣程度比兩個機師同埋暴動嘅空姐更甚。

大家向國泰投訴,一定要佢炒咗呢個人
...
有無人知可以點去投訴?定forward 到去HKGPao

回覆 引用 TOP

洩密嗰個一定要炒啦!
佢累到國泰損失咁多錢!

xyz_666

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 shr000000 於 2019-8-15 07:53 AM 發表

內地有晒名單, 請佢地唔洗飛香港, 中國, 澳門線
應該係經過中國領空都唔得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 吳尊函 於 2019-8-14 07:37 PM 發表

另一個唔知,犯咗法個個肯定冇公司請,容乜易請請吓,突然神經失常,做乜都唔知,呢個機長應該會係航空界永遠消失。😎😎
另一個都好難有航空公司請,雖然公布係洩漏咗啲唔太重要既資料,但係即刻停職,應該係仲有其他嘢犯咗無公佈出來。
識揸飛機係外國唔算少人,又唔係無人應徵,請都請啲past record良好架啦!

南謨僧伽吒經
一切有為法,如夢幻泡影

回覆 引用 TOP

想炒兩個機師就了事?冇咁易

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 滋陰謝皮的P圖 於 2019-8-15 11:55 AM 發表

今晚又唔使開冷氣
個心涼陣陣, 好拿舒服

回覆 引用 TOP

點只有兩位,一個一個來失業

回覆 引用 TOP

消滅曱甴,人人有責

回覆 引用 TOP

轉做打飛機絲law.

我支持香港警員,你們可以打我了。
i support the HK police.  You can beat me up now.

回覆 引用 TOP

中國領空都唔經過得.... 
下半世都無人會請... 

永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 水底回收的豬豬 於 2019-8-14 07:00 PM 發表

兩位機師可以轉行了!
揸戰鬥機

收工一條龍~~~
玩天光~~~

~~~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。