• 瀏覽: 8,268
  • 回覆: 35
  • 追帖: 1
[隱藏]
好想知真相!就算警察有做得過火嘅地方,但都唔代表傳媒可以屈得就屈!


回覆 引用 TOP

熱賣及精選
道德淪亡!醫德早已知有問題,現在發現道德亦敗壞了!


回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-8-13 10:05 AM 發表

反對《逃犯條例》修訂示威持續,有少女前晚在尖沙嘴示威中被擊傷眼部,右眼球爆裂,視力或永久受損。警務處助理處長(行動)麥展豪昨表示,並無確實證據,證實少女眼部受傷原因與警方執法有關。網上昨流傳疑似少女中彈後的片段,見到她中彈倒地後翻身,附近有人衝上去了解傷勢,當時眼罩仍戴在少女頭部,清楚見到有布袋彈攝...

http://static.stheadline.com/stheadline/ine ...
暴徒抹黑係無所不用其極



回覆 引用 TOP




回覆 引用 TOP

[隱藏]
打死甲由好野



回覆 引用 TOP

點解暴徒女到成四日都唔報警?醫院連醫療報告都唔敢公開?好明顯幕後落咗柯打唔准暴徙女報警,因為一報警醫療報告就一定會公開,到時全世界都睇到暴徒幾無人性嘅嘢都做得出,為咗做文宣屈警察,捏造證據自己人照射,到時民意就會大逆轉,之前搞咁多假新聞就會功虧一簣,條暴徒女嘅安家費同其他市民捐獻亦會凍過水!當然恐怖分子御用既伊莉莎白醫院同負責醫生嗰份佣金都會冇埋!伊莉莎白醫院真係幾黑都有!


清除連登、泛民等恐怖組織 !清潔香港殺死所有曱甴 消滅黑衣口罩恐怖分子!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]