[政治討論] 有開布袋彈爆眼

引用:
原帖由 skinbanana 於 2019-8-17 03:37 PM 發表

新聞懶得講 大家知咩事
網上謠言先痴
哥哥妹妹朋友。。。
有連登有藍絲改連登。。。
其實我兩邊都唔幫 文宣都唔係想要真相
係純粹想死拗。。。 ...
要有真相, 一定要個女事主拎醫療報告出來
但好神奇既係, 根據_登個自稱細妹, 佢地考慮緊進一步既法律行動
依家考慮進一步法律行動, 係咪可以理解成已經做左D野, 但又做左D咩呢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 y98141 於 2019-8-17 05:28 PM 發表

要有真相, 一定要個女事主拎醫療報告出來
但好神奇既係, 根據_登個自稱細妹, 佢地考慮緊進一步既法律行動
依家考慮進一步法律行動, 係咪可以理解成已經做左D野, 但又做左D咩呢?
https://cdn.discuss.com.hk/t/fad ... day_190817/20190817 ...
其實搵律師公開都得
但我唔知有咩要搞成個星期。。。

引用:
原帖由 香水格格 於 2019-8-17 05:24 PM 發表

講左好多次架喇
示威完唔肯反屋企,警告又唔走,出事冇得怨
陰謀論,都唔知d人係度打生打死係咪想趁機屈賠償?

喺香港做警察好慘,個個監控警察做野 ...
外國都監控
但人地直接無視
始終唔牽涉到國家級角力
小打小鬧大家明 你打佢佢話你暴力
指定動作啦
係香港咁玻璃心 又革命又打仗
但原來淨係俾你打人唔俾人執法驅趕
法律搬嚟搬去你點夠佢玩

引用:
原帖由 skinbanana 於 2019-8-17 05:45 PM 發表

其實搵律師公開都得
但我唔知有咩要搞成個星期。。。
如果真係怕比律政司告, 早公開遲公開都一樣
就算唔公開身份, 講下個傷勢譴責下政府都係標準動作
學浸大學生會會長等返個星期先出現?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 skinbanana 於 2019-8-17 05:47 PM 發表

外國都監控
但人地直接無視
始終唔牽涉到國家級角力
小打小鬧大家明 你打佢佢話你暴力
指定動作啦
係香港咁玻璃心 又革命又打仗
但原來淨係俾你打人唔俾人執法驅趕
法律搬嚟搬去你點夠佢玩 ...
連d老師、醫生護士、記者,呢d人都搞政治,又好難怪教出d咁「高質素」學生!
果d人成日話要政府回應,又冇反省自己有冇做錯,一味周圍搞事,到比人打,就話人唔啱
成日話冇自由冇自由,所謂嘅自由就係邊個惡邊個大曬,你同最惡果班人意見不同,就全世界滅你聲反對你,總知搞抗爭就係要破壞
最睇唔過眼,大家明知放火、塞馬路呢d唔啱,但冇人出聲,成日講尼講去都係警察咸豬手,警察打人呀
今日光復紅土,遊完土瓜灣坐小巴落旺角,以家就成班人又堆喺旺角警署,睇下佢地今晚又玩得幾點

以家旺角live,全部鏡頭都係影住警察,冇影暴徒,然後又想話警察對住空氣發催淚彈
所以我絕對相信果位爆眼女士,絕對唔係比警察兜口兜面對住佢只眼尼射,從d黑記態度就知,個個監控警察想捉痛腳,有咩可能冇鏡頭影到

Jadore Dior
謊言不會因為看似漂亮
就不會給別人帶來傷害

回覆 引用 TOP

通常作大屈警察,先有效果

回覆 引用 TOP

事實係條女唔出糧班暴徒,暴徒剩亂用彈珠射條女報仇

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。