註冊 登入

如果男友成日Like你靚女朋友啲相 你會唔會介意?

引用:
原帖由 我條腰好粗 於 2019-7-11 14:07 發表

我發現我男朋友IG成日都like我一個幾靚女既朋友既相,

機乎每次一出就會LIKE,其他女人又唔見佢會咁,甚至我同佢既合照佢都冇LIKE,

雖然佢地之間都冇聯絡,都冇咩嫌疑,但唔多唔少有少少介意… ...
no problem lol
as pretty as her?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
樓主你可唔可以講清楚少少

你個靚女fd啲相係:

1)chok晒女神狀、三七面、加仙氣效果嗰種

2)影下花花草草貓貓餐蛋麵或一句心情

回覆 引用 TOP

你條仔擺明想㗳你個FD啦!

回覆 引用 TOP

说明他已经不爱你了

回覆 引用 TOP

簡單嚟講,佢咪就係要俾你d朋友知道佢有留意佢同覺得佢靚。

老婆絕對不會錯,如發現老婆有錯,定是老公看錯。
      就算老婆有錯不認,老公如果堅持,就是老公的錯。
        〝老婆不會錯〞,這句話絕不會錯。

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

男友介意刀無用架啦,性取向刀轉埋
引用:
原帖由 我條腰好粗 於 2019-7-11 02:07 PM 發表

男友成日Like你靚女朋友啲相  你會唔會介意?

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○ | 機會留給有準備的人,緣份留給有付出的人
勢不可去盡,話不可說盡,福不可享盡,規則不可行盡。凡事太盡,緣分勢必早盡。

回覆 引用 TOP

小心為上呀

回覆 引用 TOP

諗下都唔得?

回覆 引用 TOP

我會介意女友 而我自己都唔會咁

回覆 引用 TOP

附件

9B6EC84E-E920-4CB3-8FC1-CD6F5D2E0FF8.jpeg(123.15 KB)

2019-7-14 06:48 PM

DC611237-499C-4F99-B9CB-E2629A51BB5A.png(190.53 KB)

5FDC47A5-BDE1-4F27-8753-692BF162C4C7.jpeg(176.37 KB)

84F1D7CF-A3F4-44FE-BACD-9F909BF7DDA1.jpeg(133.19 KB)

445488FA-F8CE-4AF9-A262-4B18544E73C0.jpeg(80.96 KB)

你咪like番D大隻佬,等佢樣衰下

回覆 引用 TOP

若你的頭像是你,我是不會看別人拉

人活到几岁算短 失恋只有更短 归家需要几里路谁能预算
忘掉我跟你恩怨 樱花开了几转 东京之旅一早比一世遥远

回覆 引用 TOP

點都會介意啦,like 人唔緊要,女朋友都唔like,作死咩

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。