註冊 登入



打印

[本港新聞評論] 衝擊立法會:據悉逾10名示威者被捕,部分人涉暴動罪

[隱藏]
哈哈,犯民9就出口,費釘就繼續去做炮灰!


回覆 引用 TOP

精選樓盤
家家有求


呆灣仔眼高手低,最叻响背後放毒箭。『1989年北京64 + 2014年香港佔中』都係呆灣仔响背後策動。民進黨比國民黨更毒,期望大陸盡快收復台灣,與其長痛倒不如短痛!

回覆 引用 TOP

支持娥姐繼續依法治港


科技大學經濟學系教授雷鼎鳴批評現時大學的學生會被一些「極端分子」騎劫,又嘲笑這些學生只是一些「不事生產的寄生蟲」,促社會應將這些極端思想在萌芽階段就消滅,以免「無謂消耗社會財富」。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-6-13 05:12 PM 發表



根據往積, 9官唔x夠疆放晒架
睇下邊個唔能好彩la


之前聯署果隻冇得審呢d...…….
條x樣可能有份擲磚



回覆 引用 TOP

[隱藏]
又有得去德國做難民,恭喜


回覆 引用 TOP

今次必須要喺相關地點大量安裝天眼


回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 colawai 於 2019-6-13 06:24 PM 發表

保釋後移民德國系機會,恭喜得奬人
扣護照都無用。
保釋期間入直接去香港的德國領事館申請難民庇護。
快、靚、正。



引用:
原帖由 mcc8888888 於 2019-6-14 12:28 AM 發表




扣護照都無用。
保釋期間入直接去香港的德國領事館申請難民庇護。
快、靚、正。
德國佬玩嘢?



回覆 引用 TOP

斑傻仔,美國夠有引導條例啦 唔去屌美國?

引導條例,唔一定送中吧


剪左回鄉卡,就算有條例,唔返大陸,佢地一定屈你唔到。



回覆 引用 TOP

 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]




重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。