註冊 登入

[本港新聞評論] 【逃犯條例】《早霸王》變陣為港點歌 森美哽咽 網民:聽到想喊

報警,佢已經觸犯防擾罪!

回覆 引用 TOP

精選樓盤
引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-6-13 04:41 PM 發表

佢唔會 偽人嘛  
佢係基督徒,但每年年頭節目都請蘇民烽講風水,而且大部分講幾位主持嘅生肖,森美講到眉飛色舞,又話自己大運係幾時幾時,超迷信,所以佢本身都自雙矛盾,唔可信

聽佢節目就知佢成日將一D正常嘢,夾硬用自己想法去解釋,好似好有另一番見解

引用:
原帖由 慕應雄z 於 2019-6-13 04:47 PM 發表

上次佔中又係…警方放催淚彈後傷台全日播哀樂好似死撚咗幾萬人咁!黃屍係被情緒主導智商嘅物體!所以好易情緒波動比人煽動!
今次都係,連續兩日,個DJ麻利亞讀出一封70後致年青人嘅信,讀到喊,好誇張

最頂引係全個商台所有DJ assume全世界都認同佢地

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 freelance22 於 2019-6-13 04:51 PM 發表

青年人為將來出來抗命,有錯嗎?! 你地如果就快聞到棺材香的,請不要出聲!
聞到棺材香啫,仲未死!其實以前嘅人係自己努力做好自己,成就整個社會。

反而冇為社會付出過嘅麻煩收聲啦!

以前嘅人賺嘅錢,唔係隨手係地下執番黎架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jandm 於 2019-6-14 04:05 PM 發表

佢係基督徒,但每年年頭節目都請蘇民烽講風水,而且大部分講幾位主持嘅生肖,森美講到眉飛色舞,又話自己大運係幾時幾時,超迷信,所以佢本身都自雙矛盾,唔可信

聽佢節目就知佢成日將一D正常嘢,夾硬用自己想法去解釋,好似好有另一番見解 ...
毒特

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.

回覆 引用 TOP

呢條7西識日本歷史多過中史啦系中國地方阿之阿左收皮啦

抵你系廣州俾人請食檸檬,因為人地知你係死W9,又想屌大陸又想賺人民幣?發夢啦你蘿蔔森!

引用:
原帖由 同修仁德 於 2019-6-14 05:05 PM 發表

呢條7西識日本歷史多過中史啦系中國地方阿之阿左收皮啦

抵你系廣州俾人請食檸檬,因為人地知你係死W9,又想屌大陸又想賺人民幣?發夢啦你蘿蔔森! ...
正一食大陸飯, 砍大陸鑊就係呢D含家剷

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-6-13 03:48 PM 發表

《逃犯條例》二讀引發市民罷工罷課上街示威,當中不少參與者是學生,惟終變暴力驅趕有人受傷。今早電台節目《早霸王》一改常規做法,改為聽眾點歌表達心聲,身為節目中唯一的家長,森美哽咽稱看到在金鐘前線的學生與警方衝突及受傷令他百 ...
今次最錯是警方用布袋彈等射市民。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。