註冊 登入

中國國產航母,可以運幾多箱奶粉?

引用:
原帖由 清晨灰P圖 於 2019-6-16 12:06 AM 發表

你似乎唔識用標點符號,你表達能力好低。
唔鍾意用就唔用啦 有乜點解 口講唔嘥時間囉 就係咁簡單

回覆 引用 TOP

精選樓盤
引用:
原帖由 清晨灰P圖 於 2019-6-16 12:09 AM 發表

入咗十二海里就係入侵啦,傻仔。
咁似周星馳套戲嘅 唔該行入多少少喎 行返出去先 最後尾點呀 未必會打鑊佢嘅 好似狗咁俾人趕囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 清晨灰P圖 於 2019-6-16 12:13 AM 發表

講到崇洋就無人及得上你啦。
傻佬又係答非所問 崇洋 仇中 就係你哋嘅生活 盛世要喺共產黨嘅統治下 唔好發癲呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-6-10 09:17 PM 發表

海軍肯走法律罅去逃稅,一定掂!  唔通軍艦 返基地嘅時候會有海關上船查咩!

咁你之前講嗰句話補番稅就冇事, 係咪又要自己打倒自己啦!
呢啲全部都係你嘅幻想 環球時報都講 一隻船幾百人 一次過送貨買幾十罐奶粉 就算係幫人拎都唔係犯法 香港人成日都幫人買煙㗎喇 難道又係犯法 你啲標準都相當嚴謹喎 係對自己人又係咪咁呢 呢啲使用常識諗下就可以

引用:
原帖由 清晨灰P圖 於 2019-6-16 12:19 AM 發表

你快d幫手搬奶粉啦,行規一罐五十,有你著數呀。
快啲去搵隻航母呀 14億罐奶粉等你搬呀 快啲去啦 冇14億罐唔好走呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-6-16 12:39 AM 發表

呢啲全部都係你嘅幻想 環球時報都講 一隻船幾百人 一次過送貨買幾十罐奶粉 就算係幫人拎都唔係犯法 香港人成日都幫人買煙㗎喇 難道又係犯法 你啲標準都相當嚴謹喎 係對自己人又係咪咁呢 呢啲使用常識諗下就可以 ...
咁海軍買之前,有冇問過其他同僚可唔可以幫手帶? 有冇証明? 仲有,人民子弟兵示範走法律漏洞,樹立負責公民榜樣,真好!

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-6-16 01:03 AM 發表

咁海軍買之前,有冇問過其他同僚可唔可以幫手帶? 有冇証明? 仲有,人民子弟兵示範走法律漏洞,樹立負責公民榜樣,真好!
都話呢啲全部係你嘅幻想 一隻戰艦裏面咁多海軍 冇嘢做嘅時候 一早就商討好曬啦 唉真係難得我咁正經同你講 環球時報都講到明係所有人一次過訂貨 但係你唔接受嘅 就係你去自己搵證據 仲唔係叫人去幫你搵證據 我就會信啦 因為非常簡單 五十鈴罐奶粉 就算當夠一百罐 50個人 就已經合法啦 何況如果一齊返返船廠 仲有其他軍艦 軍隊與軍隊之間 一定有默契 協調 好多基本上係戰友 朋友 呢啲事係好平常 你嗰啲係無嘢攞嘢嚟講 更加有你嘅院友 喺度話3000萬罐 14億 你係咪當你啲朋友都係正常呀 我都廢事同佢講

人哋買幾罐奶粉當手信,啲盲反以為執到寶大肆宣傳! 原來得咁少 ,瘀到爆!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-6-16 01:20 AM 發表

都話呢啲全部係你嘅幻想 一隻戰艦裏面咁多海軍 冇嘢做嘅時候 一早就商討好曬啦 唉真係難得我咁正經同你講 環球時報都講到明係所有人一次過訂貨 但係你唔接受嘅 就係你去自己搵證據 仲唔係叫人去幫你搵證據 我就會信啦 因為非常簡單 五十鈴罐奶粉 就算當夠一百罐 50個人 就已經合法啦 何況如果一齊返返船廠 仲有其他軍艦 軍隊與軍隊之間 一定有默契 協調 好多基本上係戰友 朋友 呢啲事係好平常 你嗰 ...
你講既走法律漏洞方法,完全冇人証明到,環時亦唔敢講有。你厲害了,幫解放軍走 法律罅。幾時頒番個大紫荊俾你?

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-6-16 02:27 AM 發表

你講既走法律漏洞方法,完全冇人証明到,環時亦唔敢講有。你厲害了,幫解放軍走 法律罅。幾時頒番個大紫荊俾你?
所以話你已經上腦 你根本就冇辦法證明解放軍犯法 就成日要解放軍自己出嚟講 解放軍睬你都傻 有本事你就自己去舉證 講咗出嚟你又唔信 成班人統一買貨 咁你仲想人哋同你解釋啲乜嘢 你試下去差館報案 要差人咁樣做嘢 睇下會唔會一腳踢你出門口

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。