• 瀏覽: 3,064
  • 回覆: 38
引用:
原帖由 FungGor1983 於 2019-5-23 10:39 PM 發表

任總全家也不買華為,任總作為華為典範,作為蟻民當然跟任總,只買蘋果。
你係老細需要五需要 "買" 自己公司既產品
人地可能用緊華為摺機 LA, 天才.

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-5-24 11:43 AM 發表
本身用唔用華為係一件事,講到尾係一個商品,啱用就用,唔啱用就唔用。但係如果睇住美國用自己嘅霸權咁野蠻去欺凌中國企業,都重要喺度幫手搖旗吶喊, 呢啲就真係只有漢奸走狗至做得出。 ...
支持, 真係諗五到香港甘多漢奸, 真係收好多錢

剛買咗部華為 Mate 20 X 
7.2" Kirin 980
超正!
送筆(4096 pressure steps)
套(Smart Cover)
仲有$150會贈!
60XX減到49XX!

可惜唔係5G版,不過5G嘅plan,要過多幾年先諗啦!

引用:
原帖由 貓男 於 2019-6-13 03:08 PM 發表
剛買咗部華為 Mate 20 X 
7.2" Kirin 980
超正!
送筆(4096 pressure steps)
套(Smart Cover)
仲有$150會贈!
60XX減到49XX!

可惜唔係5G版,不過5G嘅plan,要過多幾年先諗啦! ...
外面一早5千有找,今時今曰被封殺仲要4千9?

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2019-5-23 08:59 PM 發表
明明華為創辦人都講左,任總全家也用蘋果,因此大家應該學習任總,齊齊用蘋果。
如果唔用華為會被人笑:「中國人都唔用華為」

引用:
原帖由 米當股神係廢人 於 2019-6-13 03:12 PM 發表

如果唔用華為會被人笑:「中國人都唔用華為」
我只知道中國人唔移民會被權貴笑儍仔。唔學任總全家用蘋果,會被笑。

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2019-6-13 03:14 PM 發表

我只知道中國人唔移民會被權貴笑儍仔。唔學任總全家用蘋果,會被笑。
所以吸取教訓,以後用華為

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2019-6-13 15:10 發表
外面一早5千有找,今時今曰被封殺仲要4千9?
封殺咗咩?唔覺嘅?
我又唔係咩developer,殺乜都唔關我事啦!
再講7.2"mon,5千有找包套包筆,冇邊間廠做到,有都係超cheap嘅spec。

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2019-6-13 03:14 PM 發表

蘋果好姐係美國政府好 班人判緊國仲蒙盛盛

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]