• 瀏覽: 29,934
  • 回覆: 156
  • 追帖: 6
+45
引用:
原帖由 onlee2004 於 2019-5-26 08:27 PM 發表

最緊要抽中有入場券先

抽中先至慢慢諗

可能得返將軍澳1樓樓下垃圾房
如果真系咁,簡吾簡好

引用:
原帖由 東方枯燥的留言 於 2019-5-30 10:43 PM 發表

如果真系咁,簡吾簡好
抽中先啦

溫馨提示:新一期居屋今日(12/6)晚上7時截止申請!有興趣的人士請盡早交表

引用:
原帖由 onlee2004 於 2019-6-12 10:12 AM 發表
溫馨提示:新一期居屋今日(12/6)晚上7時截止申請!有興趣的人士請盡早交表
其實要交一早交哂,  點解仲有人可以最後一分鐘先交?   博上電視?

引用:
原帖由 wahwah711 於 2019-6-12 10:57 AM 發表

其實要交一早交哂,  點解仲有人可以最後一分鐘先交?   博上電視?
可能在今晚6時59分衝入去交表時又會卜一卜

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2019-5-29 12:37 AM 發表

個人意見,長沙灣最差,含分析

果頭好靜,乜都無,又鄰近深水埗,夜晚出入真係小心D好
依家個頭全部地盤啫, 到住個時點會靜, 預計20年底, 仲講到最差咁, 地鐵上面一開, 下面商場開咗人流已經差天共地, 而且對面有十幾座公屋起緊, 第時驚太多人就真, 對面潤發已經講咗會起樓, 同埋居屋張圖寫住有天橋過對面, 我估計係連過對面起緊既公屋, 再直到地鐵, 到時成程唔駛曬太陽, 邊度搵

ssp雜係因為多唐樓, 有好多南亞人住, 南昌隔黎乜昌乜昌村未聽過有咩事

係到潤發拆同起個時嘈少少, 不過嘈一兩年而有咁既位置直頭無敵, 你唔好要呀, 留返俾我

引用:
原帖由 打雜一名 於 2019-6-13 10:36 PM 發表

依家個頭全部地盤啫, 到住個時點會靜, 預計20年底, 仲講到最差咁, 地鐵上面一開, 下面商場開咗人流已經差天共地, 而且對面有十幾座公屋起緊, 第時驚太多人就真, 對面潤發已經講咗會起樓, 同埋居屋張圖寫住有天橋過對面, 我估計係連過對面起緊既公屋, 再直到地鐵, 到時成程唔駛曬太陽, 邊度搵

ssp雜係因為多唐樓, 有好多南亞人住, 南昌隔黎乜昌乜昌村未聽過有咩事

係到潤發拆 ...
如果俾我抽到,我第一選擇係馬鞍山,第二將軍澳,因為呢兩個地方,都有個靚海濱跑步

長沙灣?無海濱,跑街又多人,只可以去運動場,真係唔鐘意

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]