• 瀏覽: 13,888
  • 回覆: 129
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 沈小C 於 2019-5-23 08:46 AM 發表

係日本告佢,唔關美國事,支持出兵日本報8年抗戰之仇,快
你人生奇其唔好醒 會痛苦

引用:
原帖由 sandtrack02 於 2019-5-23 08:47 AM 發表

你話上年炒嘢贏咗五、六球。
又話貪平去買咗部小米8,
唔知你係慳儉抑或真「愛國」?
小心遲啲連你部小米8都變相機

電話只可用一部咩 華為蘋果一起用咪得 反正自己要用四個號碼

引用:
原帖由 kerop1945 於 2019-5-23 08:48 AM 發表
一次過放晒尾債
緊係唔放啦 放晒咪益左班鬼佬 大陸每年用美債利息錢買道指成分股 美國佬發皮四 就沽落去 在買返 最緊要同華爾街班友 仲好配合大陸人使美奸

引用:
原帖由 sandtrack02 於 2019-5-23 02:34 PM 發表

沈大師輕易炒兩炒就話贏五、六球,仲話濕濕碎。
轉頭又話去買部小米8
邏輯理性分析,原因有四,如下:

1.  好愛國
2.  本性愛節儉
3.  9吹無極限  騙子老千
4.  思覺失調 忘記食葯 ...
一部蘋果10500 一部華為5300 我本身蘋果勁快無電 份工無可以唔聽電話 一萬五蚊  連一手5仔都買唔到 使鬼咩 大把香港人都有啦

引用:
原帖由 讓美女缺氧 於 2019-5-23 12:09 PM 發表

呱呱呱……!
幫西人叫得再大聲,
在西人眼中也只不過同樣係講中文用漢字嘅黃種人,
呢啲狗糧西人當做恩賜俾隻狗無分別!
做返個人喇。
就係多得啲犯賤強國人,先搞到其他同胞感到羞恥。做埋啲陰質野有咁既結果,就係抵L死。

其實唔參加那些甚麼制定標準的協會是沒大問題的。很多世界級大廠都有自己既專屬標準。只要用家接受便無問題。

引用:
原帖由 po999hk 於 2019-5-23 10:25 AM 發表

行政命令都係愛國?
行政命令下自發愛國

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-5-23 08:12 AM 發表
不論華為同中共有無實際關係. 

中共一定會撐華為, 不惜任何代價. 

因為如果比你老美成功, 以後只會陸續有來. 

動員 14憶人的力量, 也在所不惜, 所以我買華為 win ...
昔日劉邦對項羽的格局應用在國際政治經濟上

貿易戰平息後,睇下佢㸃樣要求華為海思參與活動。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]