• 瀏覽: 2,864
  • 回覆: 27
+5
引用:
原帖由 赤共 於 2019-5-19 10:39 PM 發表
見到呢啲垃圾即刻檢舉,發佈假新聞死全家
香土果個赤共一定死全家

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-5-20 10:46 發表

美國佬的陰隲嘢一張圖睇晒

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-5-20 01:00 PM 發表

李漢奸唔記得帶埋呢班人

附件

下載 (1).jpg(15.62 KB)

下載 (1).jpg

引用:
原帖由 赤共 於 2019-5-19 10:39 PM 發表
見到呢啲垃圾即刻檢舉,發佈假新聞死全家
我諗你全家都死晒,所以唔驚

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-5-20 13:08 發表

李漢奸唔記得帶埋呢班人
不得斑反中亂港咁大力反對.....逃犯條例!
原來佢哋驚通過後,中國學埋美國佬咁玩法,
要求特區拉班成日到外國唱衰中國政府漢奸
走狗,因佢哋犯咗中國法律!危害國家安全!
呢條...逃犯條例...好用過...23條!

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-5-20 01:18 PM 發表

怪不得斑反中亂港咁大力反對.....逃犯條例!
原來佢哋驚通過後,中國學埋美國佬咁玩法,
要求特區拉班成日到外國唱衰中國政府漢奸
走狗,因佢哋犯咗中國法律!危害國家安全!
呢條...逃犯條例...好用過...23條! ...
佢地講來講去都係為左維護搞事的政治犯, 嚇咩鬼人話全港曾做數的商人都會被抄家

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-5-20 16:12 發表

佢地講來講去都係為左維護搞事的政治犯, 嚇咩鬼人話全港曾做數的商人都會被抄家
有人照單全收!有人借題搞事,
有人事事關佢事,患上...........

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-5-19 08:56 PM 發表
美國的陰隲嘢罄竹難書,不過通常都儘量做到好好睇睇。這次真的離九譜;竟然炸毀沙地商船和石油設施,暗示是伊朗所為。

正在與美國劍拔弩張的伊朗,無可能襲擊沙地,將戰線拉闊。

但沙地就有人忽忽地,指摘伊朗。 ...
老闆出槍彈,做細明知有問題都要吠兩聲😂😂

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-5-20 04:28 PM 發表

有人照單全收!有人借題搞事,
有人事事關佢事,患上...........

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-5-20 18:50 發表

有啲乏民主派支持者患上...妄想,被逼害証!
所以班搞屎棍..政棍..靠嚇呢招多次都用得上!
其實嗰班人中好多連....深圳橋....都未上過!

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-5-20 19:05 發表

有啲乏民主派支持者患上...妄想,被逼害証!
所以班搞屎棍..政棍..靠嚇呢招多次都用得上!
其實嗰班人中好多連....深圳橋....都未上過!

另類離九譜——心中有鬼。

...

合理懷疑!一個以色列,一個CIA最L狗。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]