• 瀏覽: 7,111
  • 回覆: 89
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 肥輝仔 於 2019-4-18 19:53 發表

咁你去試下買料睇下砌唔砌到架飛機出嚟!
依家C919咪就係直接買料返來自己砌
波音空客都係買料自己砌,做乜下下要俾人劏?

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-4-20 12:14 PM 發表

依家C919咪就係直接買料返來自己砌
波音空客都係買料自己砌,做乜下下要俾人劏?
都話你買晒料返來就可以砌到?

引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2019-4-18 11:51 AM 發表

係都係紅色資本家如霍氏之類,關你乜事? 而家想痴埋黎領功?
深圳發展我都有出過力。

引用:
原帖由 黃昏死神 於 2019-4-18 12:07 PM 發表

十年河東十年河西,香港現在連最基本豬牛雞魚蛋菜都要靠強國,仲迷戀舊屎
咁你唔好用手機嗱,電腦啦。
個OS係美國架。

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-4-18 03:40 PM 發表

而家係香港,日本,美國都要靠大陸食飯。。。
係咩!日本啱啱先停咗經援喎。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2019-4-22 10:23 發表

咁你唔好用手機嗱,電腦啦。
個OS係美國架。
好呀你唔食唔飲喎咪唔用囉~電腦同電話橫點都可以用華為小米

引用:
原帖由 任正飛 於 2019-4-18 10:23 AM 發表

無香港同美國,佢地40年前就食晒啲草,跟住就係食米........田........共!
只有失敗者先成日提起當年勇。

引用:
原帖由 ntworks 於 2019-4-22 01:49 PM 發表

只有失敗者先成日提起當年勇。
只有共匪無禮義廉恥者先成日唔承認自己失敗!

797 - .To celebrate Hong Kong .
747 - .To celebrate Hong Kong .

你國家真係冇鬼用,連國旗都賠埋出去。 06:32 2019年4月23日
1941 United States of America (White Base, Titanic)
1998 United States of America (Heroes, Yamato)
2018 United States of America (Yamato2, President)
2019 United State (Deuteronomy, vain)
(c)

引用:
原帖由 黃昏死神 於 2019-4-22 12:10 PM 發表

好呀你唔食唔飲喎咪唔用囉~電腦同電話橫點都可以用華為小米
天公之物無專利,眾人可用。
但OS專利屬美國。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2019-4-23 08:58 發表

天公之物無專利,眾人可用。
但OS專利屬美國。
傻hihi~公開原碼,全世界都可以用,即係專利期已過,天公做物,咁點解香江自供也不能,要強國一車一車運落嚟,反共反到無知兼反智~

引用:
原帖由 黃昏死神 於 2019-4-23 11:27 AM 發表

傻hihi~公開原碼,全世界都可以用,即係專利期已過,天公做物,咁點解香江自供也不能,要強國一車一車運落嚟,反共反到無知兼反智~ ...
果然係山寨大國人民。
可用不代表冇專利,你買個名牌袋你鐘意點用都得。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2019-4-23 12:05 發表

果然係山寨大國人民。
可用不代表冇專利,你買個名牌袋你鐘意點用都得。
你唔好再秀知識下限,任何專利都係有限期,過咗就任人用,唔知就上網查吓啦~

引用:
原帖由 黃昏死神 於 2019-4-23 12:15 PM 發表

你唔好再秀知識下限,任何專利都係有限期,過咗就任人用,唔知就上網查吓啦~
老友,咪咁無知啦!OS不斷有更新架。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]