• 瀏覽: 1,400
  • 回覆: 30
一名曾經在本港,收留美國中情局前僱員斯諾登的菲律賓女子,與她7歲的女兒,據報獲加拿大政府批出庇護申請,兩母女已乘坐飛機從香港飛往多倫多。 一個非牟利難民權益組織透露,加國政府早在一月,已批出兩母女的庇護申請,但基於兩人安全理由,沒有公開。組織又說,斯諾登於2013年在香港匿藏期間,該名菲律賓女子收留...

乜加拿大可以收留呢個女人? 佢明顯就觸犯了美國的法律喎!
最怕有一日美國痴起條根要引導去美國受審!

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1449599-20190326.htm

唔明白加拿大可以搞引渡太子女, 但政治庇護呢個女人?

斯諾登⋯⋯美囯之痛
引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-3-26 09:26 AM 發表
一名曾經在本港,收留美國中情局前僱員斯諾登的菲律賓女子,與她7歲的女兒,據報獲加拿大政府批出庇護申請,兩母女已乘坐飛機從香港飛往多倫多。 一個非牟利難民權益組織透露,加國政府早在一月,已批出兩母女的庇護申請,但基於兩人安全理由,沒有公開。組織又說,斯諾登於2013年在香港匿藏期間,該名菲律賓女子收留...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_14495 ...

庇護去大麻國?  好大機會跟手被引渡去尾國 .... 祝佢好運

Die hard

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-3-26 09:39 AM 發表

唔係, 聽聞俄佬同赤共都揾緊佢
俄佬手上有c落冰重點解要搞佢?

加拿大想得到更多的美國政府秘密 
收留呢個女人等如通知思樂冰,你黎我呢度我保你安全....反喇反喇!

一個局黎, 好快引渡去美國了

慘了,大麻葉國明是收留,去到大麻葉國後,即時被拘留,秘密押解去主子糜國

美國會用好冠冕堂皇既言詞引導佢返去:「放心,佢會得到"公平地"審訊。」
老美凡事加個"公平地"就好正義好偉大,呃到好多民主傻仔,
最後宣審:公平地坐50年監!

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-3-26 09:37 AM 發表
唔明白加拿大可以搞引渡太子女, 但政治庇護呢個女人?
唔批個庇護比佢,點叫佢去加拿大?
唔去加拿大,第日老尾又點引渡佢

引用:
原帖由 33ed 於 2019-3-26 09:59 AM 發表
美國會用好冠冕堂皇既言詞引導佢返去:「放心,佢會得到"公平地"審訊。」
老美凡事加個"公平地"就好正義好偉大,呃到好多民主傻仔,
最後宣審:公平地坐50年監! ...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]