• 瀏覽: 975
  • 回覆: 12
涉嫌受賄的乍得總統德比和已確認有收取賄款的烏干達外長庫泰薩未受影響,甚至反而鞏固權力

民主自由公正是什麼,你們懂的。
引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-3-26 05:56 AM 發表
【本報訊】何志平案牽連甚廣,但案中涉嫌主腦及受賄者中,只有何志平入罪,被視為主腦的華信主席葉簡明更告失蹤,涉案中間人塞內加爾前外長加迪奧轉為污點證人,獲撤銷所有控罪。不過,涉嫌受賄的乍得總統德比和已確認有收取賄款的烏干達外長庫泰薩未受影響,甚至反而鞏固權力。...

https://static.appledaily.hk/images/apple-photos/video/20190326/ ...

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-3-26 05:58 AM 發表
涉嫌受賄的乍得總統德比和已確認有收取賄款的烏干達外長庫泰薩未受影響,甚至反而鞏固權力。

民主自由公正是什麼,你們懂的。

...
好多人都懂 相信只有你唔懂
涉嫌囉  幾公正呀

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-3-26 06:05 AM 發表

咪睬個8婆啦!
我認同美方所講: 肥平係用完嘅M巾,已再無再可用之處
咁又唔好咁講 係討論區指正別人
係好事 可以討論者及其他會員
得到正確事
從而他朝向正確道路而行
其他會員應該會看到他日漸改變
好事點到要做嘅
肥平出獄後 應該唔會回國

俾錢就告   收錢唔使告  呢D咪叫法律喎

引用:
原帖由 123haha123 於 2019-3-26 06:50 AM 發表
俾錢就告   收錢唔使告  呢D咪叫法律喎
種種跡象顯示
肥平只係:一條M巾
或:打完嘅針筒
或:屌完嘅安全套

殺一個人,你就係殺人兇手,殺幾萬人你就係英雄。

前聯大主席先正,其智庫收捐款無事

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]