• 瀏覽: 1,776
  • 回覆: 20
引用:
原帖由 潘盧小閒 於 2019-3-23 11:33 PM 發表
祝你們一路順風…
希望你地…全部…離開香港!
離開澳門…離開台灣!!!
亦永遠不要踏足中國!!!

希望你是個…言出必行的…人。

...
有錢先講,我唔係你咁有貨

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-3-23 02:13 PM 發表

你想講以後唔再上......香討版?點解?
1.唔發主題帖

2.得閒上

3.原因:時間付出/知識所得不成正比,做核潛艇算

引用:
原帖由 狂人甲 於 2019-3-23 01:57 PM 發表
冇所謂啦,呢個世界,各有睇法,各有選擇!!

有人辭官歸故里,有人漏夜趕科場!

祝C兄,一帆風順,鵬程萬里!!
講真,建議真係唔好將時間沉係E度

引用:
原帖由 highmax 於 2019-3-27 21:34 發表

1.唔發主題帖

2.得閒上

3.原因:時間付出/知識所得不成正比,做核潛艇算
最慘係....規矩亂嚟!方丈隨心所欲!

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-3-27 09:46 PM 發表

最慘係....規矩亂嚟!方丈隨心所欲!
ED無咩點理,10點刷牙ZZZ

時間真係唔夠用

引用:
原帖由 highmax 於 2019-3-23 12:53 PM 發表
1997年,賺夠多錢的,上船走了。還沒有賺夠的,留下來。

當晚,李嘉誠,哭了出來,緊緊抓著英國的王子的手......留下來了。

2015年,李嘉誠撒資完成。

在此期間,“李超人”、“李氏力場”、高於販賣毒品的利潤......令人髮指。

香港:就如此過了1/3的過渡時期。接下來2/3過渡時期,如果梁振英、唐英年不出問題,中國2047年就勝利了. ...
Steven Ward points out that referring to China as “the first time that we will have a great power competitor that is not Caucasian” is both wrong and dangerous.

Caucasian
Caucasian
Caucasian
重要的事講3次

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]