• 瀏覽: 29,663
  • 回覆: 335
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 u6968078899 於 2019-4-6 08:59 PM 發表

廢話連篇,成世對住部機一呀J,唔識嘢又亂噏廿四,你咪—撚樣對住個腦浪費生命廢坑,係你呀,真好同情你舉不起證供,唔好扮傻啦,不舉就不舉算啦,事實已證明你不舉唔起到證,柒吓柒吓又唔識嘢,'睇你亂狗咁吹同條傻仔有咩分別呀,有L證據咩,唔識嘢又學人狗吹,入青山啦500000000000美金含快去—死以謝天下啦廢坑P; ...
又廢話連篇 證實唔到我講嘅嘢係假 成日喺度發爛渣 根本就係大話連篇

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-4-6 11:07 PM 發表

又廢話連篇 證實唔到我講嘅嘢係假 成日喺度發爛渣 根本就係大話連篇
廢話連篇,成世對住部機一呀J,唔識嘢又亂噏廿四,你咪—撚樣對住個腦浪費生命廢坑,係你呀,真好同情你舉不起證供,唔好扮傻啦,不舉就不舉算啦,事實已證明你不舉唔起到證,柒吓柒吓又唔識嘢,'睇你亂狗咁吹同條傻仔有咩分別呀,有L證據咩,唔識嘢又學人狗吹,入青山啦500000000000美金含快去—死以謝天下啦廢坑P

引用:
原帖由 u6968078899 於 2019-4-7 06:02 AM 發表

廢話連篇,成世對住部機一呀J,唔識嘢又亂噏廿四,你咪—撚樣對住個腦浪費生命廢坑,係你呀,真好同情你舉不起證供,唔好扮傻啦,不舉就不舉算啦,事實已證明你不舉唔起到證,柒吓柒吓又唔識嘢,'睇你亂狗咁吹同條傻仔有咩分別呀,有L證據咩,唔識嘢又學人狗吹,入青山啦500000000000美金含快去—死以謝天下啦廢坑P; ...
聽你廢話連篇 重複又重複 自己乜都唔做 真係相當討厭 簡單講句 唔死都冇用

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-4-7 07:23 AM 發表

聽你廢話連篇 重複又重複 自己乜都唔做 真係相當討厭 簡單講句 唔死都冇用
廢話連篇,成世對住部機一呀J,唔識嘢又亂噏廿四,你咪—撚樣對住個腦浪費生命廢坑,係你呀,真好同情你舉不起證供,唔好扮傻啦,不舉就不舉算啦,事實已證明你不舉唔起到證,柒吓柒吓又唔識嘢,'睇你亂狗咁吹同條傻仔有咩分別呀,有L證據咩,唔識嘢又學人狗吹,入青山啦500000000000美金含快去—死以謝天下啦廢坑P

引用:
原帖由 u6968078899 於 2019-4-7 07:27 AM 發表

死廢柴 覆你覆佢都係嗰句 我都唔願意做 唔願意查證 真係唔死都冇用

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-4-7 08:03 AM 發表

死廢柴 覆你覆佢都係嗰句 我都唔願意做 唔願意查證 真係唔死都冇用
廢話連篇,查你條命咩,成世對住部機一呀J,唔識嘢又亂噏廿四,你咪—撚樣對住個腦浪費生命廢坑,係你呀,真好同情你舉不起證供,唔好扮傻啦,不舉就不舉算啦,事實已證明你不舉唔起到證,柒吓柒吓又唔識嘢,'睇你亂狗咁吹同條傻仔有咩分別呀,有L證據咩,唔識嘢又學人狗吹,入青山啦500000000000美金含快去—死以謝天下啦廢坑P

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]