• 瀏覽: 24,379
  • 回覆: 344
+14
引用:
原帖由 siuchungyu 於 2019-3-21 09:16 PM 發表
日日都有岸狗post
X2 超級岸狗post

街邊公廁成日塞都可能關150事。

引用:
原帖由 普京大帝 於 2019-3-23 06:50 PM 發表

X2 超級岸狗post
特別係fb666嗰D

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-19 07:15 PM 發表
地鐵 要再加密班次,需要更換信號系統

加密班次是因爲每日有150個單程逃港難民,放棄大陸巨大發展機遇, 硬要來港導致的。

冤有頭,債有主,大家請同我一齊譴責共產黨同 中華人民共和國 單程逃港難民 ...
比毒果洗腦

立法局限制港鐵加車票,有可能港鐵車價過低引發overcapacity超出載客負擔能力

樓主真是一個標準香肛人不是香港人

引用:
原帖由 ikeafoot 於 2019-3-22 10:27 PM 發表
痾屎唔出都係佢地做成的
地球地震打風都係佢地
最新指控, 麻疹都是 150 帶來
飛機師和機場職員 cases 係造假呃病假

引用:
原帖由 tigerbluefly 於 2019-3-19 08:09 PM 發表

嘩,150係真理,乜都可以用佢來解釋!
以前就64, 之後真普選,而家最hit 是150

關咩事

香港根本承受不了

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-19 07:15 PM 發表

加密班次是因爲每日有150個單程逃港難民,放棄大陸巨大發展機遇, 硬要來港導致的。

冤有頭,債有主,大家請同我一齊譴責共產黨同 中華人民共和國 單程逃港難民 ...
你最撚叻!  

遲D樓主生腦癌都可以話,因為多了每日150人,發射站多咗射撚到生癌

引用:

咪弱智la,果班人攞綜援洗撚搭地鐵咩都唔洗做

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-3-24 05:14 AM 發表
樓主真是一個標準香肛人不是香港人
有繁忙時段和非繁忙時段。有部分站特別多人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]