• 瀏覽: 2,747
  • 回覆: 27
+4
毒果你呢招曲線撐江派好L掂播~

小平同志隻鬼上左大少奶身~所以大少奶好快幫小平同志表達佢想講既野~都話呢個世界上真系有鬼~

引用:
原帖由 得棚牙 於 2019-3-18 12:21 發表
傳:交廉記查!
唔得, 泛民派會惡呀!反你呀!

佢地舔上西方公司屁股呀!明嗎?

上次紅磡站事件, 泛民派唔會罵澳洲公司.

引用:
原帖由 ken-man 於 2019-3-18 01:18 PM 發表
1時中國制、 1時加拿大做,而家又話法國系統?
港鐵可唔可以出嚟講清楚呀。
中國制係呢到啲盲反講

唔係用開西門子冇事~

做乜又話法國,又話加拿大,回佣多D~

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-3-18 01:23 PM 發表
是咁的~呢間公司背景系咁的~佢顆伴金雅托系大6既分公司~跟據大6法律~江派代理人有一半股份架~

法國佬勾結中國人

引用:
原帖由 linyaoyao 於 2019-3-18 05:35 PM 發表

法國佬勾結中國人
系??真系勾得抵死~是咁的~小平同志呢隻鬼又有驚人發表~大少奶一訓醒晏覺~佢無啦啦話呢個人叫葉簡又系特9助手~手持900幾間空殼公司賣俾江派來炒樓~

https://martinoei.com/article/25479/梁振英-被美國點名批評:祝佢出入西方順利喇

小平同志呢隻鬼真系好勁哦~原來葉腥俾特9個pok kai大老虎漢奸安排左入創科局做~唉~習豬頭同侵侵你地有排忙囉~

袋咗幾多

引用:
原帖由 lung_block 於 2019-3-18 01:06 PM 發表

西毛無野講都賴架相撞列車係中國制...

點知照片清楚顯示係英國制造的M-TRAIN...
邊度可以睇到張相

引用:
原帖由 星風月霧 於 2019-3-18 13:08 發表
https://www.bastillepost.com/hongkong/article/4113320/

加拿大,又係你。
負責港鐵出事訊號系統的 Thales?實際上執行的又係中國分公司:

「泰雷茲已是中國航空業和城市軌道交通業值得信賴的合作夥伴。在中國,泰雷茲擁有1300名員工,其中95%為中國員工。」

引用:
原帖由 lung_block 於 2019-3-18 13:06 發表

西毛無野講都賴架相撞列車係中國制...

點知照片清楚顯示係英國制造的M-TRAIN...

引用:
原帖由 darksilent 於 2019-3-18 12:31 PM 發表

如果用國貨出事,啲西毛就開工做嘢呢版就會上百頁啦
國內各城市都用呢幾家外國企業, 仲有地球上得幾家呢類公司 ...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]