• 瀏覽: 12,127
  • 回覆: 177
引用:
原帖由 kglam98 於 2019-3-23 23:20 發表

點揮呀,我又無移民入籍效忠西人國家之後又大叫「愛祖國」搵著數
你系外國籍但系留港獻世,仲衰。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2019-3-18 08:03 PM 發表

這個人兄以前用「狼心之光」做網名,搞臭咗個名就出個分身叫狼衰白條,卻不改以往嘅討論作風,仲以為拉黑人地就等如自己勝利,真係得啖笑。
最好笑係講乜嘢第四權,仲要用蘋果日報來作代表,真係笑到肚痛。蘋果日報稱為毒果,你估浪得虛名咩,連作文報都配作為第四權,咁殺人放火嘅都可以做法官囉。:smile_3 ...
殺人放火的,

成日話自己為民請命,

殺妻教授一個活生生例子

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-3-24 01:08 PM 發表

你系外國籍但系留港獻世,仲衰。
我為我國效力,點衰呀

果d「愛國人士」口中大叫「愛祖國」搵食幫當權者打擊異己但卻又離棄佢地袓國既兩頭蛇十足秦檜一樣!

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-3-24 15:03 發表

我為我國效力,點衰呀

果d「愛國人士」口中大叫「愛祖國」搵食幫當權者打擊異己但卻又離棄佢地袓國既兩頭蛇十足秦檜一樣! ...
你為你的國效力,同你媽叉果的為你的國家效力有乜唔同?

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-3-24 03:03 PM 發表

我為我國效力,點衰呀

果d「愛國人士」口中大叫「愛祖國」搵食幫當權者打擊異己但卻又離棄佢地袓國既兩頭蛇十足秦檜一樣! ...
啱啦,你自己都承認咗你係為你嘅國家效力嘛,所以你都承認咗係想殘害香港、殘害中國囉。
我仲記得你都有攞香港嘅著數喎,嗱,你自己都承認自己係兩頭蛇啦,原來又係五十步笑百步嘅人。

引用:
原帖由 kenneth6 於 2019-3-24 01:54 PM 發表

殺人放火的,

成日話自己為民請命,

殺妻教授一個活生生例子
佢根本就係儍嘅,成日都只係當自己幾有智慧咁,可惜出嘅帖都總係被人插到無法回應,所以只能以拉黑來遮醜。
現在仲要為自己拉黑人嘅技倆自圓其說,可謂笑死人。

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-3-24 04:15 PM 發表

你為你的國效力,同你媽叉果的為你的國家效力有乜唔同?
你又搞錯,我已經講得好淸楚,我係恥笑果d好似秦檜既「兩頭蛇」,好大分別

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2019-3-25 07:15 PM 發表

啱啦,你自己都承認咗你係為你嘅國家效力嘛,所以你都承認咗係想殘害香港、殘害中國囉。
我仲記得你都有攞香港嘅著數喎,嗱,你自己都承認自己係兩頭蛇啦,原來又係五十步笑百步嘅人。 ...
笑死,乜為我國效力=殘害香港?好心你啦

我為我國效力之如亦對香港有益。係win win 呀

但大陸人就只有整臭香港

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-3-25 07:52 PM 發表

笑死,乜為我國效力=殘害香港?好心你啦

我為我國效力之如亦對香港有益。係win win 呀

但大陸人就只有整臭香港 ...
笑死,你話你對香港有益?啱,你講嘅嘢反過來解讀咪啱囉,因為你講句嘅時候,就正在自打嘴巴囉。
嗱,我就係香港人,無任何其他國家嘅國籍,所以你根本無資格講你係咪對香港有益,只有我地呢啲真正香港人先有資格判定。
如果你認為我講錯嘅話,其實你正正就係自打嘴巴,不過看來你根本唔知道你如何自打嘴巴了。

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-3-25 07:49 PM 發表

你又搞錯,我已經講得好淸楚,我係恥笑果d好似秦檜既「兩頭蛇」,好大分別
你只係當自己唔係好似秦檜嘅兩頭蛇啫,可惜係你自己都講咗自己係啦。
我知你實問我幾時講嘛,你當然唔知啦,因為你講嗰啲有外國籍嘅人話自己「愛祖國」就係兩頭蛇嘅時候,就已經一併講咗你自己啦。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2019-3-25 08:19 PM 發表

你只係當自己唔係好似秦檜嘅兩頭蛇啫,可惜係你自己都講咗自己係啦。
我知你實問我幾時講嘛,你當然唔知啦,因為你講嗰啲有外國籍嘅人話自己「愛祖國」就係兩頭蛇嘅時候,就已經一併講咗你自己啦。 ...
我又無移民入籍效忠西人國再大叫「愛祖國」搵著數

你搞錯了

「愛國人士」咪似秦檜囉

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2019-3-25 08:15 PM 發表

笑死,你話你對香港有益?啱,你講嘅嘢反過來解讀咪啱囉,因為你講句嘅時候,就正在自打嘴巴囉。
嗱,我就係香港人,無任何其他國家嘅國籍,所以你根本無資格講你係咪對香港有益,只有我地呢啲真正香港人先有資格判定。
如果你認為我講錯嘅話,其實你正正就係自打嘴巴,不過看來你根本唔知道你如何自打嘴巴了。:smile_ ...
你中意幻想啫

攞他國著數又點會係「兩頭蛇」

貴國只識送著數俾別國叫水魚

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-3-24 15:03 發表

我為我國效力,點衰呀

你思覺失調?請你搞清楚邊個系你國家先啦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]