註冊 登入



打印

【何志平月底判刑|賣樓救夫】胡慧中孖18歲餅印女堅強現身:希望能尊嚴體面過日子

提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
精選樓盤
引用:
原帖由 黃昏進擊的香腸 於 2019-3-16 01:03 PM 發表

毒果真係乜都知
利害
冇預你看



回覆 引用 TOP

搵老董就得喇
一句爆大獲拖硬您落水
洗鬼賣樓咩
今次真係叻人出口
苯人就出手
好好地名醫唔做
走去做擦鞋仔做乜呀?



回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Psyco 於 2019-3-15 04:54 PM 發表




舐共、唔舐共既邏輯係:

(1)公民黨就係唔舐共為理由,所以公民黨、2001年利用雙非鼻祖莊豐源案,去搞出單雙非居港權,去引90萬大陸盲流移民嚟棟鳩香港人;

(2)公民黨話自己唔舐共,所以公民黨喺2012年又發動28萬菲印女傭居港權,去逼迫香港人接受菲印女傭及其家人入籍移民香港;

(3)原來因為唔舐共,所以民主黨係2013年去告香港福利署,幫新移民棟鳩香港俾新入境既享全額現金綜援及公屋福 ...
喂!要有證有據先至好講出來喎!最好提供埋條出處的LINK,否則就會俾D盲人話你「舐共」!
就算用常理分析,運用言論自由之權,都會隨時俾人拉黑你,那些把人拉黑的,又可以沾沾自喜,沒有了反對聲音,即是自己偏頗言論多人同意/贊成囉!



回覆 引用 TOP

[隱藏]
引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2019-3-16 10:51 AM 發表

其妻胡慧中、其94歲老母親、來自不同界別(包括囚友)的求情信149封,就是欠了昔日重用他指點財路的老懵董、華信主席葉簡明、689及建制黨派大員。
其實這有何稀奇?
妻子和母親的求情信是必須的,即使16個月以來都沒有探過監,但她們眼中,肥平是宅心仁厚潔身自愛勤政愛民成就非凡之絕世君子(美言具爭議性,不贅)。但對那些「同道中人」而言,你失手了,落難了,知道太多就是一個負累,更因「沒有前途,再沒有可以利 ...
你同佢接觸過,共過事,就知道這個人根本唔扺幫,做錯事係要還架!你所講嘅老董,689,就係因為同佢共過事,知道這個人本質根本就有問題!我對他現在的情況,只可以講上得山多終遇虎,咎由自取!



回覆 引用 TOP

毒果肥泥仲咩甘好死姐??老美困住你同黨呀??肥泥你放心~老美都會實你呢件港英漢奸既~幫英女皇搞老美要付出代價架!!!!


回覆 引用 TOP

如果層樓有何志平名,唔賣樓囉番現金,將來定罪後冇埋,你估胡慧中是蠢女咩,有美貌及智慧嗎?


回覆 引用 TOP

 22 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]






重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Right Reserved.
版權所有,不得轉載。