• 瀏覽: 3,268
  • 回覆: 12
+2
發生狗鬥時,輕型戰機好像佔優
https://youtu.be/VEFN9hv0H7w進入香討影片區

引用:
原帖由 一久壤 於 2019-3-8 11:44 AM 發表
https://youtu.be/VEFN9hv0H7w
雖則未知條片真確性, 必定有人走出來話假的. 但點都比呢塊AIM120碎片堅啦.
AIM120 點解爆得咁靚仔, 其他碎片呢? 事發現場呢?
仲有塊碎片真的是當日事件嗎?
太多太多疑問了.

Well done.

引用:
原帖由 foxchanhk 於 2019-3-8 02:11 PM 發表

雖則未知條片真確性, 必定有人走出來話假的. 但點都比呢塊AIM120碎片堅啦.
太多太多疑問了. ...
師兄你讓那群拉西犬情何以堪呢

引用:
原帖由 HEYAYA 於 2019-3-8 03:17 PM 發表

師兄你讓那群拉西犬情何以堪呢
其實只係事情合理性, 印度政府財力物力, 閒閒地買一部SU30都過億, 一支飛彈都幾十萬起. 要做假有幾難?
相反你係平民,仲要係巴鐵相對較窮, 可以有幾靚的手機之類拍攝. 同理, 有日你見到2部戰機係空中狗鬥? 相信大家最多拿部手機出來拍, 質素就睇你用緊乜手機(巴鐵一般平民都唔會太有錢). 就算俾你拍相信都係咁上下質素啦. 當然信不信由你啦? 我信呢條片多過印度既AIM120碎片了.

Well done.

幾秒鐘短片。好過三哥發咁多新聞稿。

退一萬步,就算梟龍冇戰績。㗎蘇三咁樣俾人咬尾。夠支持成飛股價。

巴鐵學咗老解,有彩頭就低調。
現在睇三哥同老美點拆。

引用:
原帖由 一久壤 於 2019-3-8 11:44 AM 發表
https://youtu.be/VEFN9hv0H7w
從紙面上看SU-30MKI的推力,矢量發動機和鴨翼都完勝 JF-17,但真正空戰係看空中指揮能力,空情掌握能力,敵機發現時間長短,電戰能力,自身戰機優點發揮。在今次事件,好明顯巴方勝—籌

印度空軍不會玩眼鏡蛇?

引用:
原帖由 foxchanhk 於 2019-3-8 02:11 PM 發表

太多太多疑問了. ...
你咁樣求真係好事,但亦歪曲咗,aim120碎片有編號有型號,而且唔係話有就有,一查就知係賣過俾巴鐵,根本走唔甩

有師兄早就講左同一個contact no, serial no. 可以去幾個國家要P後面個編號才知。而且日子也有問題。 而且塊鐵做假太易,分分鐘淘寶都淘到。 到現在你們都無正面回答,塊碎片點解爆得咁靚仔?只是不停重覆講塊片既contact no and serial no.

剛剛收到巴基斯坦網友的說法....被擊落的印軍SU30上的是「某中東非回教友好國家藉」的飛行員,巴國政府正在嚴密調查中~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]