• 瀏覽: 8,150
  • 回覆: 39
貪曾找你算帳,快走加拿大。

引用:
原帖由 funguy0815 於 2019-1-23 03:09 PM 發表
依家好多人都delete Facebook.比你地d道德友睇咩...
過去在Facebook鬧政府的, 都以為自己站在道德高地, 現在反倒恥笑對手為道德友

引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-23 02:51 PM 發表
敗走加國連根拔起?鄭經翰自行淨身 FB帳戶斬倉整個鏟除?
過去做了哪些不堪提的事情?2019年01月21日 18:07

被反對派捧為「大班」的D100老闆鄭經翰終於敗走加拿大,賣樓夾錢走佬拋棄支持者固然不在話下,最近更被記者發現佢連Faceboo ...
鄭經翰上演的下場, 對香港有益, 希望陶傑, 潘小濤, 李惠玲, 蕭若元和黃郁民等妓筆..........快快步牠後塵

引用:
原帖由 hoishui 於 2019-1-24 08:10 AM 發表
2003年沙士期間呢條仆街每日都在傷台制造恐慌
牠制造完恐慌, 收大嚿黑金, 又隨手掃返一兩間物業, 肥過肥仔水

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-1-25 10:09 AM 發表

過去在Facebook鬧政府的, 都以為自己站在道德高地, 現在反倒恥笑對手為道德友
你覺得我恥笑你咩?你唔係道德友咩?😂😂

佢真係大撤退。佢去溫哥華想做地產有關嘅生意。想埋我一個做地產嘅親戚嘅碼頭。

引用:
原帖由 funguy0815 於 2019-1-25 11:27 AM 發表

你覺得我恥笑你咩?你唔係道德友咩?😂😂
我恥笑FB上扮道德友的黃人啫, 你又會諗埋一邊嘅?

以上言論,我只用一個字,笑

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-1-25 01:55 PM 發表

我恥笑FB上扮道德友的黃人啫, 你又會諗埋一邊嘅?
我無諗埋一邊woo,係你覺得我恥笑緊你...😂😂😂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]