• 瀏覽: 2,612
  • 回覆: 36
  • 追帖: 1
咁大批貨點樣[偷]?
引用:
原帖由 30678426 於 2019-1-21 06:12 PM 發表
澳洲警方今天宣佈破獲跨國「奶粉幫」竊盜集團,逮捕6人並查獲大量嬰兒奶粉,警方說,一個定居雪梨的中國家庭過去一年至少偷竊價值上百萬澳元(約22...

查的到的單單一個中國家族就能屯四千罐奶粉跟各種蜂蜜, ...

弱智,偷都唔會偷奶粉下話?

仲以為移左民澳洲果d人好有錢,點知都要攪成咁

又話移民去外國係等於上天堂嘅?原來又係要靠偷過日子兼賣返去自己都睇唔起嘅中國,真係可悲。

一個定居雪梨的中國家庭過去一年至少偷竊價值上百萬澳元
引用:
原帖由 30678426 於 2019-1-21 06:12 PM 發表
澳洲警方今天宣佈破獲跨國「奶粉幫」竊盜集團,逮捕6人並查獲大量嬰兒奶粉,警方說,一個定居雪梨的中國家庭過去一年至少偷竊價值上百萬澳元(約22...

查的到的單單一個中國家族就能屯四千罐奶粉跟各種蜂蜜, ...

平果妓者講嘅都好信㗎咩,真係咁超然,就唔會咁多窮人啦。
引用:
原帖由 Kahim 於 2019-1-21 06:16 PM 發表
仲以為移左民澳洲果d人好有錢,點知都要攪成咁

引用:
原帖由 傻瓜店小二 於 2019-1-21 18:16 發表
弱智,偷都唔會偷奶粉下話?
咪係,大陸人搶人地奶粉只係施捨當地經濟,D奶粉到大陸後全部扮高擋換成三鹿牌來賣

坐完監遣回中國啦!

樓主 毒果報 奶粉幫 同文同種
強國的確好
弱國好咩
on 9

大陸自己有奶粉洗鬼偷咩

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-1-21 06:14 PM 發表
咁大批貨點樣[偷]?

我好想講比大家知,但我講出黎又會比人吊話我教大家犯法

大陸國技
一雞二賊
至高無上
全球有效!!!!

"警方指稱,這一家中國人在雪梨經營書報店,私下偷竊貨物轉賣中國已經有好幾年,出口到中國的貨物已經有數千批。"

咁都得?

偷成百萬澳元....大陸輸出大賊.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]