• 瀏覽: 1,259
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
華郵:中國武統台灣失敗率極高!兩岸開戰台灣不怕?少康戰情室 20180108

https://youtu.be/xUPPK1TiEnk進入香討影片區

會有唔怕?台灣點都要變火海架,士兵亦會傷亡慘重啦!跟本白痴分析嚟既。

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-1-21 01:12 AM 發表
會有唔怕?台灣點都要變火海架,士兵亦會傷亡慘重啦!跟本白痴分析嚟既。
沒有尾狗搞屎棍,跟本不會變火海!

引用:
原帖由 KZRTO 於 2019-1-21 12:12 PM 發表

沒有尾狗搞屎棍,跟本不會變火海!
以美國既利益國度切想,佢會比中國咁順攤得手咩?十成會做架両啦!

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-1-21 12:59 PM 發表

以美國既利益國度切想,佢會比中國咁順攤得手咩?十成會做架両啦!
仲做架両?老尾公務員而家有汗出無糧出,留番D錢出糧把啦.

引用:
原帖由 KZRTO 於 2019-1-21 08:40 PM 發表

仲做架両?老尾公務員而家有汗出無糧出,留番D錢出糧把啦.
美國眼中,軍事支出大於一切,其他可放一旁,至醒就係靠惡揾食,最鐘意揾同盟國夾錢比佢去駛。

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-1-21 12:59 發表

美國利益作出發點,台灣最終由籌碼變成貨品,結果只會是被美國出賣。

引用:
原帖由 KZRTO 於 2019-1-21 08:40 PM 發表

仲做架両?老尾公務員而家有糧出,留番D錢出糧把啦.
汗都無得出啦, 只有尿出!

無糧出, 唯有飲水, 最平!

戰爭推手, 專發死人$$$$$$$$$$$$$$$!

為恐天下不亂, 自作業, ... ... ....!
引用:
原帖由 mflyer 於 2019-1-22 10:55 AM 發表
戰爭推手, 專發死人$$$$$$$$$$$$$$$!

唔一直吹噓中國威脅,唔渲染中國會武力攻台,點會昆到台灣買過期軍備,民進黨又點會有藉口掠水,回扣好和味。

國艦國造,已經俾人夾帶咗一百幾十億走人。

引用:
原帖由 KZRTO 於 2019-1-20 07:05 PM 發表
華郵:中國武統台灣失敗率極高!兩岸開戰台灣不怕?少康戰情室 20180108

https://youtu.be/xUPPK1TiEnk
中國會唔會學左尾國咁殺晒啲原居民
當係印第安人咁種族屠殺

如果要武力統一,根本就唔會怕美國佬

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-1-21 08:45 PM 發表

美國眼中,軍事支出大於一切,其他可放一旁,至醒就係靠惡揾食,最鐘意揾同盟國夾錢比佢去駛。
窮兵黷武,兵敗如山倒!!

引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2019-1-22 06:07 PM 發表

中國會唔會學左尾國咁殺晒啲原居民
當係印第安人咁種族屠殺
中國人不打中國人,出賣中國人的親尾哈日異類就不知道了.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]