• 瀏覽: 979
  • 回覆: 25
但人民有錢過以前N倍,生活亦好過歷年,
反而台灣太自由, 只出口騙子.

"中國人權狀況習近平時期「降至89民運以來最低點」"
反中人仕反對的 即黨做對了!

老美的公務員都要乞食,人權在那裡?

BBC? 唔該解釋下, 點解佢地作古仔天安門死左幾千學生, 但係西班牙攝影隊完整 video 記錄全部學生和平清場返去大學區先啦.

只有一小部分富起來

引用:
原帖由 一眼關七 於 2019-1-20 06:37 PM 發表
老美的公務員都要乞食,人權在那裡?
呢排勞工處不停出廣告,話有工開冇糧出可告老板!

毒果新聞 毒L轉貼完就是最大人權問題 阿A跟阿B一唱一和信徙門就快啲去看聖旨下跪,奉毒果指示轉貼L話中國是全世界最無人權的國家 接旨謝恩

引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2019-1-20 06:29 PM 發表

窮得只剩錢呀嘛
果D仲要黑錢

六四集會人士降至89民運以來最低點

宜家仲係咪打緊貿易戰呀???
引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2019-1-20 06:23 PM 發表
國際人權組織——人權觀察年度報告提及習近平修憲濫權,鎮壓維吾爾族穆斯林,及其他多項問題……

到底係咩 ...

引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2019-1-20 18:29 發表

窮得只剩錢呀嘛
如果大量低端人口唔鍾意有人權自由,咁多自甘做奴隸,大家的確無乎。

咁深嘅問題,報導嘅「平果妓者」係答唔到㗎。

可能老作係佢哋日常。
引用:
原帖由 阿乜水 於 2019-1-20 06:41 PM 發表
BBC? 唔該解釋下, 點解佢地作古仔天安門死左幾千學生, 但係西班牙攝影隊完整 video 記錄全部學生和平清場返去大學區先啦.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]