• 瀏覽: 6,078
  • 回覆: 42
+6
引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-1-17 02:55 PM 發表
反中反上腦
佢仲咗大突寫自己,摟主正on 9 仔

引用:
原帖由 bchk1842 於 2019-1-18 12:12 AM 發表

呢度係英屬香港British Hong Kong
重唔快d起義,買軍火同解放軍打過,你楂支英國國旗入天馬艦軍營都當你贏,柒look

低能
香港治安差咩?
香港有幾多人中六合彩有俾人知?

引用:
原帖由 italic 於 2019-1-17 02:54 PM 發表
咩能野都大陸唔好,依架外國中獎券都拉埋大陸黎講,諗野真係上腦,唔能中意咪能係中國香港住羅
係囉!
所以D高官富人咪囉哂外國護照囉, 老婆仔女咪喺外國住囉!
佢哋就係你所講嘅 唔能鍾意中國。

咁都可以抽水反中
呢啲畜牲真可憐

引用:
原帖由 kelvin.... 於 2019-1-17 02:50 PM 發表
之前係香港有個阿叉中頭獎上報紙,之前辭職返印度,最好係家鄕比人攪掂左
咁大鑊😱

樓主,中國人低調唔同鬼佬凡事唱生,香港咁耐以來有邊個中六合彩頭獎會公開樓主努力爬出井外看清世界,學學分析,咪再無知

引用:
原帖由 bchk1842 於 2019-1-18 12:12 AM 發表

呢度係英屬香港British Hong Kong
英屬香港?食藥啦,咪害己害人

引用:
原帖由 getmerambo 於 2019-1-17 01:58 PM 發表
【職場】作為打工仔,有咩開心得過中六合彩,然後裸辭唔使再打工受氣?就係成班同事都一齊中獎,然後一齊裸辭「劈炮唔撈」!大家一齊起腳飛起間公司!加拿大安大略省就有9個汽車零件工人夾份買彩票後中頭獎,累積獎金高達6000萬加幣(約3.5億港元),中獎後,9個工人集體辭職!Wow!齋聽都興奮!

https://images.edigest.hk/wp-content/uploads/2019/01/20 ...
係咪好似哩啲仆街咁呀?

引用:
原帖由 getmerambo 於 2019-1-17 01:58 PM 發表
【職場】作為打工仔,有咩開心得過中六合彩,然後裸辭唔使再打工受氣?就係成班同事都一齊中獎,然後一齊裸辭「劈炮唔撈」!大家一齊起腳飛起間公司!加拿大安大略省就有9個汽車零件工人夾份買彩票後中頭獎,累積獎金高達6000萬加幣(約3.5億港元),中獎後,9個工人集體辭職!Wow!齋聽都興奮!

https://images.edigest.hk/wp-content/uploads/2019/01/20 ...
唔知就唔好講,加拿大中頭奬係規定要影相登報紙㗎!

真係好運呀,9個個的運氣加埋一齊既力量幾大,呢D就叫。借運啦

引用:
原帖由 getmerambo 於 2019-1-17 02:00 PM 發表
又話中國治安好??????!
點關治安事?
中大獎,係會發覺原來有好多窮親戚,而且係好遠房又無來往那種!

引用:
原帖由 一家團聚 於 2019-1-17 02:57 PM 發表

富在深山有遠親!

中國人係咁,發左達就會多左好多親朋戚友。

笑乜鳩,外國咪一L樣,76。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]