• 瀏覽: 2,348
  • 回覆: 21
引用:
原帖由 discuss-wing 於 2019-1-19 08:10 PM 發表
最勁係 X gundam ,可以同時操控大量無人MS,不過一個回合後自己又將無人MS射爆晒。主角太蠢搞到我都冇再睇。
我覺得最型係DX. 佢支double satellite canon係高達系列設定最強。 不過限制太多。 我本身都好鐘意個古仔。

引用:
原帖由 treo000 於 2019-1-19 08:48 PM 發表

我覺得最型係DX. 佢支double satellite canon係高達系列設定最強。 不過限制太多。 我本身都好鐘意個古仔。
講重炮,梗係GP02支核彈炮勁,一炮轟咗成支艦隊。

肥孫爆左好多次啦,冇海裝爆都唔算數。

引用:
原帖由 discuss-wing 於 2019-1-19 21:11 發表

太空缺乏震動介質,發揮唔到核彈全部威力

小弟懷疑 GP02 個支可能係卡薩巴榴彈炮——核彈驅動式高能粒子武器...

引用:
原帖由 discuss-wing 於 2019-1-19 09:11 PM 發表

我睇下先。

引用:
原帖由 discuss-wing 於 2019-1-19 09:11 PM 發表

https://www.twgreatdaily.com/cat92/node1309800

呢度講gp02 第7, dx 第5, w0 第4(雖然我覺得dx 威力更大但限制較多, 所以無所謂) , 頭3名的 係v2, 00, turn A, 都係完全屈機的設定

引用:
原帖由 treo000 於 2019-1-22 12:05 AM 發表

https://www.twgreatdaily.com/cat92/node1309800

呢度講gp02 第7, dx 第5, w0 第4(雖然我覺得dx 威力更大但限制較多, 所以無所謂) , 頭3名的 係v2, 00, turn A, 都係完全屈機的設定 ...
但以單發實戰戰績來說,GP02造成的破壞最大吧!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]