• 瀏覽: 1,136
  • 回覆: 12
甄子丹作為「宇宙最強」,電影衝出國際已唔係新鮮事,2016年就去咗荷李活拍《俠盜一號:星球大戰外傳》,55歲子丹噚晚踩入時裝界,去咗米蘭時裝周,唔係做嘉賓睇騷,係做model行騷。...

做中國人真係好唔得閒㗎!
佢侮辱人就得! 一日拍啲抗日神劇!
但係佢覺得你侮辱去就唔得囉!

新聞來源連結:

https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20190112/59134095

娛樂新聞又當時事新聞?
引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2019-1-12 07:33 PM 發表
甄子丹作為「宇宙最強」,電影衝出國際已唔係新鮮事,2016年就去咗荷李活拍《俠盜一號:星球大戰外傳》,55歲子丹噚晚踩入時裝界,去咗米蘭時裝周,唔係做嘉賓睇騷,係做model行騷。...

佢侮辱人 ...

天天搏懵,將娛樂當時事出帖

引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2019-1-12 07:33 PM 發表

佢侮辱人 ...
總之佢哋侮辱人就可以, 人哋嗰啲就叫 侮辱華人
春晚上的「黑臉」、「猴子」和種族主義爭議- ...
https://cn.nytimes.com › china › zh-hant

2018年2月22日 · 央視春晚上一個試圖宣傳中非友好的小品引發爭議。中國女演員把臉塗 ... 咱們先不提那些穿猴子套裝的黑人,」該帖子寫道。 自從國家主席習近

十多年前曾經辱華就要終止合作 ,咁八國聯軍後應該鎖國

港式傻L以為人地辱華只是話中國。
好似香港人可以分得出黑人是非洲什麼地方一樣。

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-1-12 07:39 PM 發表
娛樂新聞又當時事新聞?

哦妳表明
辱 Chi Na 是娛樂,不是新聞吧。

其實沒看內容是沒必要留言的
引用:
原帖由 20168 於 2019-1-13 08:27 AM 發表

哦妳表明
辱 Chi Na 是娛樂,不是新聞吧。

樓主好似好等錢使。頻頻出帖。係咪佢剛好60歲新例下冇得攞老人金。

引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2019-1-12 19:33 發表

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20190112/720pix/1547288144_1da0.jpg

佢侮辱人 ...
怕得失大陸市場
醒目

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-1-13 08:34 AM 發表
其實沒看內容是沒必要留言的

妳咁講都喺兜唔翻之前講的,
辱Chi Na 是娛樂新聞,不是時事新聞的意思。

做個藝人啫,迫人做埋兼職6毛,先可以不被打壓

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]