• 瀏覽: 3,720
  • 回覆: 72
+7
引用:
原帖由 CNlocust 於 2019-1-7 07:44 PM 發表

領海領土俾人自出自入,唔敢反抗,講乜都無用,中國就係懦弱無lung用,難怪小國菲仔越仔都洽到大國一棟都無

厲害了,我的國 ...
説好鳥的衰軟必豬呢。

引用:
原帖由 CNlocust 於 2019-1-9 12:18 AM 發表

幣在聲嘶力竭叫救命果個係俾人玩果個受害人呢
聲嘶力竭救命?
我剩係見到美艦幾乎被人撞到叫救命

引用:
原帖由 CNlocust 於 2019-1-9 12:21 AM 發表

上次反抗可能係軍方自作主張,事後被習種訓斥后今次馬上變縮頭龜
唔撞美艦就縮頭龜,撞佢就自作主張,
不如你自己 J 飽佢

引用:
原帖由 CNlocust 於 2019-1-9 12:14 AM 發表

被人姦了十次八次只反抗一次可以歸納為不敢反抗吧
你思覺完未丫!有無睇相關文章架!
我覺得同你講都係哂仔氣!侵侵連金三胖都搞唔到!你覺得侵侵有本事郁到大陸咩?唔好白痴啦!

引用:
原帖由 jimsonweed 於 2019-1-9 12:22 PM 發表

你思覺完未丫!有無睇相關文章架!
我覺得同你講都係哂仔氣!侵侵連金三胖都搞唔到!你覺得侵侵有本事郁到大陸咩?唔好白痴啦!
唔夠講又扯開話題

引用:
原帖由 借錢梗要還 於 2019-1-9 11:19 AM 發表

唔撞美艦就縮頭龜,撞佢就自作主張,
不如你自己 J 飽佢
從今次沒再攔截解讀上次是軍方將領自作主張是絕對有可能的

你老尾俾人趕出去架!當睇唔到呀?

丟人、被羞辱肯定是有了。實力不夠強就只能先忍忍吧。忍辱負重、發憤圖強好好提高自己實力,以後強了再去爭。讓台灣省同胞見笑了,不好意思。

引用:
原帖由 sunjian2009 於 2019-1-9 02:44 PM 發表
丟人、被羞辱肯定是有了。實力不夠強就只能先忍忍吧。忍辱負重、發憤圖強好好提高自己實力,以後強了再去爭。讓台灣省同胞見笑了,不好意思。
x2

引用:
原帖由 CNlocust 於 2019-1-9 02:18 PM 發表

唔夠講又扯開話題
你話扯開就扯開啦!同你講都哂氣!你都未答我日本就話反抗啦!但繼續被姦喎!咁即係點?唔好逃避問題呀!你之前已經被人到前言不對後語!再你丫!你之前話解放軍唔敢反抗,跟住又話一次反抗!跟住又話被證實一次反抗!老尾艦艇被導彈鎖定無被證實囉!老尾艦艇調頭走路無被證實囉!真係費事同你呢個白痴講!👎一味信念行先!

引用:
原帖由 jimsonweed 於 2019-1-9 05:32 PM 發表

你話扯開就扯開啦!同你講都哂氣!你都未答我日本就話反抗啦!但繼續被姦喎!咁即係點?唔好逃避問題呀!你之前已經被人到前言不對後語!再你丫!你之前話解放軍唔敢反抗,跟住又話一次反抗!跟住又話被證實一次反抗!老尾艦艇被導彈鎖定無被證實囉!老尾艦艇調頭走路無被證實囉!真係費事同你呢個白痴講!👎一味信念行先! ...
唔反抗就縮頭龜,
反抗就軍方將領自作主張,
開大又佢贏,開細又佢贏,
對此昆蟲物不能喻之以理

引用:
原帖由 借錢梗要還 於 2019-1-9 07:29 PM 發表

唔反抗就縮頭龜,
反抗就軍方將領自作主張,
開大又佢贏,開細又佢贏,
對此昆蟲物不能喻之以理
所以我都費事再理佢!以佢低智慧形思想一定要開火擊沉老尾艦艇先叫反抗!同啲白痴討論都係費氣!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]