• 瀏覽: 4,224
  • 回覆: 74
+10
樓主基本上還未分清什麼是戰略轟炸機和戰術攻擊機。

引用:
原帖由 vule2011 於 2019-1-8 12:10 PM 發表
其實炸崩咗三峽大壩之後最多咪死10億人口,都全部未死得曬喎
又一次告訴全世界, 你係一個魔鬼, 人渣

引用:
原帖由 CNlocust 於 2019-1-8 02:04 PM 發表

中國冇你好酸葡萄咩
淨係知道中國有, 你一定好痛苦

引用:
原帖由 多啦愛 於 2019-1-7 07:00 PM 發表
軍盲不如解釋吓F35如何在中國境內進行空中加油,等大家學吓嘢。
無人加油機

引用:
原帖由 Brian668 於 2019-1-7 10:09 PM 發表
你主子架F35有能少進入中國領空已經算他贏啦,低能!
進入左要話你知?

你小心自己後欄先啦

引用:
原帖由 CNlocust 於 2019-1-7 11:56 PM 發表

" 設計上可抵抗百萬噸核爆"

依據?
佢話係米係羅。。我同你識條鐵咩,人地係三峽大巴公秤C。。你有眼不色太生。。。

引用:
原帖由 banjo. 於 2019-1-8 08:44 AM 發表
香討啲漢奸, 真係天真同ON9, 以為中國唔會防衛還拖.
你快去叫習大人出兵打美航母啦。。試下你支東方21,米射唔出呀

引用:
原帖由 ultra 於 2019-1-9 22:33 發表

你快去叫習大人出兵打美航母啦。。試下你支東方21,米射唔出呀
挑, 你老美夠膽炸中國三峽大霸先再講啦.

各版友配此利器如集體屌樓主老母,無法防禦且不堪設想!

附件

61o5DqQi42L._SX522_.jpg(14.77 KB)

引用:
原帖由 ultra 於 2019-1-9 10:23 PM 發表

進入左要話你知?

你小心自己後欄先啦
放馬過來吧!驚你冇命來!

如果美國用炸彈或飛彈炸大霸 中國可以首先用核彈送對方

引用:
原帖由 CNlocust 於 2019-1-7 01:03 PM 發表

美國有完善的反導系統,報復不一定成功的
完善唔代表無漏洞

引用:
原帖由 kwk888 於 2019-1-10 01:49 AM 發表
如果美國用炸彈或飛彈炸大霸 中國可以首先用核彈送對方
領導人嘅家屬全部係外國人,美國炸到黎嗰陣,領導人跑去外國逃狗命比你地啲低端中國人仲快,唔信睇吓呢張相咪知道囉! 最後剩返啲低端嘅中國人喺中國做砲灰

附件

B60E8F2C-B7C9-48F2-8502-EF99350D0215.png(660.61 KB)

如此為你國武器歡呼喝采並極力貶低我國武器,其實當你國武器打贏了我國武器並且鐵蹄踐踏我國國土當下,相信你國軍人不會從外貎分得清你和你家人是你國的堅定擁護者。你國的武器是用來對付你國心目中的敵人包括我國,我國的武器是用來保護我國的人。如此厚顏空談你國武器如何強,卻不許我國有武器能抵擋你國武器進入且奢殺我國國人,這分明就是一種極度喪心病狂,欲將我國及國民置於死地的惡魔心態與行徑。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]